Τους "έφτιαξε" ο Μπεργκ

Η ουσιαστική αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στους αγωνιστικούς χώρους άρχισε από την Παρασκευή. Ο Σουηδός επιθετικός ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα, ενώ συμμετείχε και στο προπονητικό διπλό χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα.
Πηγή: contra.gr
Τους "έφτιαξε" ο Μπεργκ

Αυτό σημαίνει ότι ο εκτός απροόπτου ο Γιάννης Αναστασίου θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ώστε να του δώσει χρόνο συμμετοχής για να τον έχει πανέτοιμο για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Σκανδιναβός άσος από την πλευρά του, είναι "τρελαμένος" που δεν προλαβαίνει οριακά το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης", ωστόσο τονίζει συνέχεια στις συνομιλίες του με τους συμπαίκτες και τον προπονητή ότι θέλει να είναι στην αποστολή για το ντέρμπι, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ομάδα με όποιο τρόπο μπορεί.

Διαβάστε ειδικά για τον Παναθηναϊκό στα prasinanea.gr
Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται το απόγευμα του Σαββάτου να πάρει την οριστική απόφαση του, ωστόσο είναι πιθανό να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του Μπεργκ, να τον έχει στην 20άδα για ψυχολογικούς λόγους και στη συνέχεια να τον αποκλείσει από την 18άδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμπεριφορά του Σουηδού άσου έχει "φτιάξει" τους συμπαίκτες του που είναι αποφασισμένοι ν' αγωνιστούν και για εκείνον στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Διαβάστε ακόμη...