Από αυτόν που διέλυσε ο ΠΑΟΚ…

Ωραίο παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη είχαμε πριν από λίγο στην Λεωφόρο. Ο ΟΦΗ που πριν λίγες εβδομάδες διασύρθηκε από τον ΠΑΟΚ και έχανε από το ημίχρονο με 4-0, κατάφερε σήμερα να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-2!
Πηγή: paok24.com
Από αυτόν που διέλυσε ο ΠΑΟΚ…

Στο 16΄ οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Μερεμπιασβίλι. Ο Παναθηναϊκός πίεσε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά ισοφάρισε με στημένη μπάλα στο 78΄ όταν ο Κουτρουμπής έπιασε κεφαλιά, η μπάλα βρήκε και στον Τριποτσέρη και κατέληξε στα δίχτυα. Στο φινάλε όμως ο ΟΦΗ κέρδισε κόρνερ και ο ξεχασμένος από τους αμυντικούς Μακρής, κατάφερε να σκοράρει με πλασέ για το 1-2.

Ο Παναθηναϊκός (που σε 20 μέρες έρχεται στην Τούμπα) έμεινε στους 10 βαθμούς, τρεις πίσω από τον ΠΑΟΚ που παίζει το βράδυ. Ο ΟΦΗ έφθασε τους 9 βαθμούς.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Νάνο(Μπούι 80΄), Λαγός(60΄Ντίνας), Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης(56΄ Πέτριτς).

ΟΦΗ: Λορια, Τριποτσέρης, Αντελεγέ, Πετρόπουλος (64΄ Λαμπρόπουλος), Ραζάκ, Αρτόλα(86΄ Σίσιτς), Μερεμπιασβίλι, Περογαμβράκης (57΄ Τζορτζ), Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες

Διαβάστε ακόμη...