Για λύπηση ο Μποτία!

Και μόνο στη σκέψη ότι αυτός ο παίκτης ήρθε στον Ολυμπιακό του Τσάμπιονς Λιγκ, για να αποτελέσει μια από τις κολώνες της άμυνας, οι απορίες είναι πολλές. Βλέποντας και το χθεσινό ματς στο Παγκρήτιο, μετά τα όσα άσχημα δείγματα έχει δείξει και σε υψηλό επίπεδο, είναι λογικό να απορεί κανείς.
Πηγή: sentragoal.gr
Για λύπηση ο Μποτία!

Να απορεί, γιατί για αυτόν τον παίκτη ο Ολυμπιακός, εν τέλει, έμεινε με 4 παίκτες στο κέντρο της άμυνας και ο Μίτσελ «θυσίασε» τον Αβραάμ, που (κακώς, καθώς δεν ήταν η δουλειά του) δεν δεχόταν να μένει στον πάγκο για να παίζει ο... εκλεκτός του. Ο Αλμπέρτο Μποτία, ο περι ου ο λόγος, ήταν, με δυο λόγια, χθες στο Παγκρήτιο για λύπηση!

Στόπερ που δεν μπορεί να τρέξει, δεν μπορεί να κόψει, παίζει με τα χέρια συνεχώς για να σταματήσει τον αντίπαλο, που πάντα τον περνάει, επικίνδυνος με λάθη - ασίστ για γκολ στον αντίπαλο! Τα έκανε όλα ο Μποτία (και) χθες και παρ' όλα αυτά, ο Μίτσελ τον εμπιστεύτηκε σε όλο το ματς. Βεβαίως και για τα μαύρα χάλια της ανασταλτικής λειτουργίας του Ολυμπιακού δεν ευθύνεται μόνο ο Μποτία, αλλά αναμφίβολα ήταν ο... super star!

Διαβάστε ακόμη...