O Ατρόμητος, που είναι λίγο… ΠΑΟΚ

Αύριο ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Ατρόμητος κι έρχεται στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thesports.gr
O Ατρόμητος, που είναι λίγο… ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Περιστερίου, είναι μια ομάδα που πάντα δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ, έχοντας μάλιστα πάντα στο ρόστερ της αρκετούς παίκτες, που έχουν κάποιους δεσμούς με τον ΠΑΟΚ...

Ο Βαγγέλης Νάστος, είναι από τις παλιές καραβανές του Ατρομήτου, αλλά λίγοι θυμούνται ότι ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, στα 18 του ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, έπαιξε σε κάποια παιχνίδια, αλλά δεν στέριωσε κι έκανε καριέρα αλλού (μεταξύ άλλων, και στην Ιταλία).

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Λουίτζι Τσενάμο, παρα το ιταλικό του όνομα (ο πατέρας του είναι Ιταλός, η μητέρα του Ελληνίδα), είναι Θεσσαλονικιός, μεγάλωσε εδώ, και πέρασε κι αυτός από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, πριν βρεθεί στα 15 του στον Ολυμπιακό.

Σχέση με ΠΑΟΚ έχει φυσικά και ο Θανάσης Παπάζογλου, που έμεινε τρία χρόνια στην Τούμπα, χωρίς να μπορεσει να καθιερωθεί και μετά από δυο καλές σεζόν στον ΟΦΗ, βρέθηκε στο Περιστέρι, μέσω Ολυμπιακού.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης, που τραυματίστηκε σήμερα σε μία σύγκρουση με τον Φάμπιο, και ίσως δεν έρθει αύριο στη Θεσσαλονίκη, έχει κι αυτός σχέση με ΠΑΟΚ. Όχι με τον... κανονικό, αλλά με τον ΠΑΟ Κουφαλίων όπου έπαιζε πριν τον ανακαλύψει η Καλαμαριά. Ως παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν είχε διστάσει να δηλώσει φίλος του ΠΑΟΚ και τα τελευταία χρόνια δύο τρεις φορές βρέθηκε μια ανάσα από την Τούμπα, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε.

Το ίδιο θα μπορεί να λέει κι ο Στάθης Ταυλαρίδης. Αυτός μία φορά είχε σχεδόν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά την τελευταία στιγμή "χάλασε" η συμφωνία και δεν ανηφόρισε στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...