«Τράκαρε» στον... Φυτανίδη, ο Φάμπιο

Συγκρούστηκαν οι Σωκράτης Φυτανίδης και Φάμπιο Μορέιρα κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του Ατρόμητου ενόψει ΠΑΟΚ. Μάλιστα η συμμετοχή του Πορτογάλου άσου θα κριθεί το Σάββατο.
Πηγή: sport-fm.gr
«Τράκαρε» στον... Φυτανίδη, ο Φάμπιο

 

Έτσι ξαφνικά, τα δύο προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Ατρόμητος -ενόψει του ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ- είναι πολύ πιθανό να γίνουν τρία!

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (17/10) ο Σωκράτης Φυτανίδης συγκρούστηκε με τον Φάμπιο Μορέιρα και αμφότεροι τραυματίστηκαν.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε τέσσερα ράμματα στο σαγόνι με την συμμετοχή του όμως για το παιχνίδι της Τούμπας να μη κινδυνεύει, σε αντίθεση με τον Πορτογάλο επιθετικό που αποκόμισε αιμάτωμα στα πλευρά και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στο πρόγραμμα του Σαββάτου (17/10).

Σίγουρες ωστόσο θεωρούνται οι απουσίες των Εντουάρντο Μπρίτο και Αλέξανδρου Κούρου, οι οποίοι συνέχισαν την θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσαν αντίστοιχα.

Όσον αφορά στην τελευταία προπόνηση του Ατρόμητου προ του αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά», θα γίνει το Σάββατο (17/10) το πρωί. Με την ολοκλήρωση της, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...