Ανυπόμονος για το ντέρμπι

Ο Στέφεν Ογκουλόγα Αντεγκμπόγιε είναι το πρόσωπο των ημερών στον Άρη, ο οποίος με μία κίνηση-αστραπή κάλυψε το κενό του τραυματίας Τόμας για τον επόμενο μήνα. Το νέο απόκτημα των «κίτρινων» ήρθε στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε και προπονήθηκε.
Πηγή: thessports.gr
Ανυπόμονος για το ντέρμπι

Ο 27χρονος γκαρντ έφτασε στις 8:45 στη συμπρωτεύουσα και έδωσε το «παρών» στην προπόνηση του ΑΡΗ, η οποία έγινε στη Μίκρα λόγω της συναυλίας, της Χαρούλας Αλεξίου και της Τάνιας Τσανακλίδου απόψε στο Αλεξάνδρειο. Εκεί γνώρισε το τεχνικό τιμ της ομάδας και τους νέους συμπαίκτες του και στη συνέχεια πήρε μέρος και στην προπόνηση του Άρη.

Παρά το κοπιαστικό ταξίδι, ο Αντεγκμπόγιε ήταν κεφάτος και έδειξε ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά στην Ελλάδα και σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Γνωρίζω πολλά για τη νέα ομάδα μου και την ιστορία της και είμαι ανυπόμονος να μπω στο παρκέ και να προσφέρω», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Το πρώτο του ματς με την κίτρινη φανέλα θα είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο αντιμετώπισε πέρυσι τέσσερις φορές, ως παίκτης της Κηφισιάς. «Είναι το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και περιμένω να ζήσω την ατμόσφαιρά του. Ξέρω αρκετούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ, από την περσινή θητεία μου στην Κηφισιά», τόνισε.

Όσο για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος απ' αυτόν; «Θα παλέψω σκληρά. Θα παίξω δυνατή άμυνα και θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω τους συμπαίκτες μου. Δεν σκέφτομαι ότι ήρθα με μηνιαίο συμβόλαιο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω άμεσα τον Άρη», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη...