Κολοσσός Ρόδου: Αποχώρησε ο Δενδρινός

Παρελθόν από τον Κολοσσό Ρόδου, πριν καν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, αποτελεί ο Μάκης Δενδρινός.
Πηγή: onsports.gr
Κολοσσός Ρόδου: Αποχώρησε ο Δενδρινός

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του 64χρονου τεχνικού στους νησιώτες, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει από το πόστο του διοικητικού τεχνικού συμβούλου, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Οι διοικούντες την ΚΑΕ εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία τον ευχαριστούν για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα τους. Όπως αναφέρεται: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάκη Δενδρινό. Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε το φετινό καλοκαίρι το πόστο του διοικητικού τεχνικού συμβούλου, ωστόσο για προσωπικούς του λόγους ενημέρωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels τον ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια».

Στο μεταξύ, την ανανέωση της συνεργασίας του με το φωτογράφο Χάρη Ζαμπετούλα ανακοίνωσαν οι Ροδίτες. «Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μία χρονιά συνεργάζομαι με την ομάδα μας, τον Κολοσσό. Από το 2008, που ξεκίνησε η συνεργασία μας, κάθε χρόνο ζω τις νίκες και τις ήττες, τις χαρές και τις λύπες μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Επειδή «κυνηγώ» την μπάλα (και όχι μόνο) με τον φωτογραφικό φακό μου δεν μπορώ να απολαύσω τον αγώνα. Εύχομαι να πάμε καλά και φέτος και οι χαρές να περισσέψουν από τις λύπες», ανέφερε σχετικά ο αθλητικός φωτορεπόρτερ.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Χάρη Ζαμπετούλα. Ο Χάρης Ζαμπετούλας συνεργάζεται με την ομάδα μας από το 2008, έχοντας ζήσει και απαθανατίσει με το φωτογραφικό του φακό εκατοντάδες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια. Η νέα αγωνιστική περίοδος έρχεται με τον Χάρη να είναι και πάλι μέλος της οικογένειάς μας. Ο Χάρης Ζαμπετούλας ξεκίνησε την ενασχόλησή του ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία τη δεκαετία του '80. Επαγγελματικά ξεκίνησε το 2005 σαν αθλητικός φωτορεπόρτερ. Από το 2007 είναι συνεργάτης του πρακτορείου φωτογραφιών Action Images. Το 2011 ξεκίνησε συνεργασία και με το πρακτορείο In Time και από το 2013 συνεργάζεται και με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ/ΜΠΕ). Αρκετές φωτογραφίες του έχουν συμπεριληφθεί σε συλλογές με τις «καλύτερες αθλητικές φωτογραφίες της χρονιάς». Σημαντική στιγμή στην καριέρα του ήταν όταν το 2009 προσελήφθη από τη FIBA Europe για να καλύψει φωτογραφικά το FIBA Europe Under 20 Championship 2009, που έγινε στη Ρόδο».

Διαβάστε ακόμη...