«Κρίθηκε στην φάση...»

«Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε σε μια εβδομάδα τρία παιχνίδια, πολύ ζημιογόνο από πολλές απόψεις» τόνισε αρχικά ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Άρη α[πό την Ληφισιά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Πηγή: basketplus.gr
«Κρίθηκε στην φάση...»

Και συμπλήρωσε:

«Κάναμε προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί και αμυντικά, που είναι το δυνατό μας κομμάτι, και επιθετικά. Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία μας. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι σε μια λεπτομέρεια σε μια φάση κρίθηκε ο νικητής. Συνεχίζουμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίξουμε σε δύο μέρες παιχνίδι πρωταθλήματος έχοντας παίξει δυο μέρες πριν και έχοντας μεσολαβήσει ταξίδι. Η κούραση αυτή την στιγμή είναι πάνω από τα τεστ. Δεν τίθεται θέμα να τεστάρουμε την ομάδα».

Καταλήγοντας ο κόουτς του Άρη επισήμανε: «Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε σοβαρή προσπάθεια. Είχαμε καρδιά είχαμε καλό διάβασμα και πήγαμε πολύ δυνατά στο επιθετικό ριμπάουντ, στο οποίο δεν πηγαίναμε στο πρώτο ημίχρονο. Από την άλλη, αμυντικά είχαμε πρόβλημα στην ρακέτα, νομίζω ότι εκεί ήταν η αχίλλειος πτέρνα μας στο δεύτερο ημίχρονο και μας στοίχισε».

Διαβάστε ακόμη...