«Αναλαμβάνω την ευθύνη για τον χρόνο που χάθηκε»

Το παρόν στη σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Βασίλης Ανατολίτης, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Ζαπρόπουλο.
Πηγή: onsports.gr
«Αναλαμβάνω την ευθύνη για τον χρόνο που χάθηκε»

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τον χρόνο που χάθηκε... Αποδείχθηκε ότι ήταν λανθασμένη η επιλογή να παραμείνει ο κ. Αλεξίου μετά το τέλος της περσινής σεζόν, αλλά κοιτάμε μπροστά. Ο αγώνας κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είναι ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας. Έχετε όλοι τις ικανότητες και οι περισσότεροι από εσάς την εμπειρία να βοηθήσετε την ομάδα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πιστεύουμε απόλυτα στις δυνατότητες σας», ανέφερε ο Ανατολίτης σε ομιλία του προς τους παίκτες του Απόλλωνα, πριν την έναρξη της προπόνησης.

Οσο για την έλευση του νέου προπονητή, σημείωσε: «Ο νέος τεχνικός της ομάδας πρέπει να διαθέτει την ικανότητα, αλλά και το ανάστημα, να αξιοποιήσει το πολύ καλό δυναμικό του φετινού Απόλλωνα. Και πρέπει να το κάνει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για να είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...