Ξεσηκωμός στον Φιλώτα για Αρη!

Απίστευτος ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις της Θύελλας Φιλώτα, ενόψει του Κυριακάτικου ματς Κυπέλλου με τον Αρη.
Πηγή: novasporst.gr
Ξεσηκωμός στον Φιλώτα για Αρη!

Τόσο η διοίκηση, όσο και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Φλώρινας, περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την αναμέτρηση, την πιο σημαντική στην ιστορία του συλλόγου.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Θύελλας Φιλώτα, καλεί τους φίλους του ποδοσφαίρου στον αγώνα κυπέλλου Γ Εθνικής μεταξύ της Θύελλας Φιλώτα και του ΑΡΗ την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30 στο ΔΑΚ Φλώρινας. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ. Στους αγώνες κυπέλλου δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης.

Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι από το «azul soldados filotas club», σημειώνουν: ««Οι φίλοι της Θύελλας Φιλώτα, azul soldados filotas club, προσκαλούν όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας μας σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα-γιορτή για το νόμο μας με την παρουσία τους και τη φωνή τους. Η παρουσία σας είναι σημαντική και σας περιμένουμε να στηρίξετε την προσπάθεια ανάδειξης του ποδοσφαίρου της περιοχής μας. Να είστε όλοι εκεί. Στην μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της η Θύελλα Φιλώτα υποδεχεται τον Αρη Θεσσαλονικης για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου της Γ Εθνικης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Φλωρινας την Κυριακή 28/09/2014 στις 15:30».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...