Δοκάρια, Γιάχος, αποβολή, αυτογκόλ, Θρύλος (Video)

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός και στο Κύπελλο! Στην γιορτή που ετοίμασε ο Αλέξης Κούγιας στην Πάτρα, όλα ήταν γιορτινά...
Πηγή: thessports.gr
Δοκάρια, Γιάχος, αποβολή, αυτογκόλ, Θρύλος (Video)

Ο Ολυμπιακός πήγε να παίξει με αναπληρωματικούς στην Πάτρα (που θα έπαιζαν βασικοί στις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας), τα χρειάστηκε καθώς η Παναχαϊκή είχε δύο δοκάρια, με τον Στεργίδη στο 50′ και τον Ντα Κόστα στο 59′ και τη.... μπουγάδα του την καθάρισε ο... Θανάσης Γιάχος.
Ο διαιτητής από την Αθήνα, που παίζει με τον Σύνδεσμο Χίου, απέβαλε στο 60′ τον Άλμπι της Παναχαϊκής με "τραβηγμένη" δεύτερη κίτρινη κάρτα και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν 1-0 την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό μπροστά σε περίπου 5.000 κόσμο, χάρη σε ένα ωραίο... αυτογκόλ του Κάργα στο 75′, ύστερα από σουτ του Βούρου, στέλνοντας τη μπάλα στο Γ του Μπαλασάκη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασίκμπα, Αναστασόπουλος, Κάργας, Στεργίδης, Αλμπι, Ντα Κόστα (68′ Πλέγας), Μπαλού (27′ λ.τρ. Γκαντιάγκα), Ζλατκόφσκι, Χαρτσιάς, Μαρουκάκης (72′ Χούσα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Βούρος, Αυλωνίτης, Σιόβας, Γιαννούλης, Εντινγκά, Φορτούνης, Μπουχαλάκης (63′ Φουστέρ), Γκαζαριάν (46′ λ.τρ. Ντουρμάζ), Διαμαντάκος (73′ Βέργος), Μπενίτες

Διαβάστε ακόμη...