«Συγχαρητήρια σε ΠΑΟΚ και Τρίπολη»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στην κάμερα του novasports αφού δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη επί της Βέροιας, έσπευσε να συγχαρεί τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης για τα αποτελέσματα που έφεραν στην Ευρώπη.
Πηγή: novasports.gr
«Συγχαρητήρια σε ΠΑΟΚ και Τρίπολη»

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για το τελικό αποτέλεσμα. Πάντα μετά τα παιχνίδι του Κυπέλλου Ευρώπης η ομάδα δεν έχει ξεφύγει από την ένταση των αγώνων και μπορεί να βρει κάποια δυσκολία. Εμείς είχαμε τρομακτική κατοχή της μπάλας, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και κερδίσαμε 3-0. Τα γκολ ήρθαν στο τέλος αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Κερδίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Η Βέροια είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω δει να παίζουν φέτος στο πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν πρώτη στη βαθμολογία μέχρι σήμερα.

Τώρα, ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στην Τρίπολη γιατί ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πρωτίστως για την Ελληνική προβολή στο εξωτερικό. Η Τρίπολη ήρθε ισοπαλία μέσα στην Τουρκία, κέρδισε ο ΠΑΟΚ εντός έδρας και αυτά είναι πάρα πολύ μεγάλα αποτελέσματα για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε ανάγκη να μαζέψουμε βαθμούς και να αφήσουμε αυτά τα παλιά. Πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο, να παίζεται ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στα γήπεδα και να αποφεύγεται η βία. Εγώ είμαι υπέρ των ομάδων να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, να βγαίνουμε στην Ευρώπη και να είμαστε με το κεφάλι ψηλά, όπως είμαστε τώρα με αυτές τις τρεις ομάδες και όχι ένα κανάλι να προσπαθεί να δηλητηριάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα με την ομάδα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που θέλει είναι η καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ είμαι υπέρ του ωραίου, τίμιου και καθαρού ποδοσφαίρου και στο πως θα ακουστεί η Ελλάδα στο εξωτερικό ακόμα περισσότερο».

Διαβάστε ακόμη...