Ο ποδοσφαιρικός κόσμος στο πλευρό του φιλάθλου

Την ώρα που ο 46χρονος, Κωνσταντίνος Κατσούλης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «401» Στρατιωτικού Νοσοκομείου ευρισκόμενος σε κρίσιμη κατάσταση τα μηνύματα συμπαράστασης προς εκείνον, την οικογένειά του και την οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς όλο και πληθαίνουν.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο ποδοσφαιρικός κόσμος στο πλευρό του φιλάθλου

Από την πρώτη στιγμή είχαν εκφραστεί ως προς αυτό ο Ιωνικός, και πολλές ομάδες του Πειραιά. Φυσικά και ο Ολυμπιακός, που έχει δείξει ενδιαφέρον.

Επικοινωνία με τις ευχές για να κερδίσει τη μάχη που δίνει ο 46χρονος και μήνυμα «θα είμαστε δίπλα σας» υπήρξε με τους ανθρώπους του Εθνικού και από τον Ατρόμητο, αλλά και από τον πρόεδρο της ΑΕΚ Βαγγέλη Ασλανίδη και εκείνον του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη.

Πρόσφερε μέρος των εισπράξεων ο ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» του βορρά εξέφρασε, μάλιστα, και την πρόθεση των Θεσσαλονικέων να δώσουν μέρος των εισπράξεων από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα για να καλυφθούν τα νοσήλια του Κωνσταντίνου Κατσούλη, αλλά οι άνθρωποι του Εθνικού αρνήθηκαν ευγενικά.

Μάλιστα, δήλωναν συγκινημένοι από το ενδιαφέρον το οποίο χαρακτήριζαν πραγματικό και όχι για τα... μάτια του κόσμου.

Στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς το ενδιαφέρον, βεβαίως, έχει εστιαστεί στην πορεία της υγείας του Κωνσταντίνου Κατσούλη. Παράλληλα, όμως, οι διοικούντες του ζητούν ν' αποδοθούν ευθύνες.

Θυμίζουμε πως για τα επεισόδια στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, που είχαν ως τραγική συνέπεια το σοβαρότατο τραυματισμό του Κωνσταντίνου Κατσούλη, έχουν συλληφθεί τρεις άντρες ηλικίας 22, 24 και 27 ετών, στους οποίους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συναυτουργία.

Κατέθεσε ένσταση ο Εθνικός

Ο Εθνικός, επίσης, άσκησε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Ηρόδοτο, ενώ ζήτησαν και την παραδειγματική τιμωρία των Υπευθύνων σε επικοινωνία που είχαν οι διοικούντες του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή.

Διαβάστε ακόμη...