Με το… βλέμμα στον ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού μετά την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο, προπονήθηκαν τη Δευτέρα (15/02) έχοντας στρέψει την προσοχή τους ήδη στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: onsports.gr
Με το… βλέμμα στον ΠΑΟΚ

Ο Παναιτωλικός ναι μεν έχει δυο βαθμούς στο πρωτάθλημα, όμως, έχει καταφέρει να τους αποσπάσει απέναντι σε σημαντικούς και δύσκολους αντιπάλους. Τα ματς με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έδειξαν πως τα «καναρίνια» έχουν αρκετές ικανότητες και μπορούν να κάνουν μια αρκετά καλή πορεία στη φετινή σεζόν. Το ματς που ακολουθεί για την ομάδα του Χάβου είναι εξίσου δύσκολο και σημαντικό, αφού θα υποδεχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (22/09) τον ΠΑΟΚ στην έδρα του.

Σήμερα (15/09) έγινε κανονικά προπόνηση στην οποία οι παίκτες του Παναιτωλικού χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Οσοι έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς με τον Ατρόμητο έκαναν αποκατάσταση με αερόβιο τρέξιμο και διατάσεις. Οι υπόλοιποι, έπαιξαν παιχνίδια κατοχής της μπάλας, ασκήσεις ταχυδύναμης, σουτ και πιεστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο. Την Τρίτη (16/09) οι παίκτες του Παναιτωλικού θα έχουν ρεπό και η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη (17/09) στις 18:00 στο Emileon.

Διαβάστε ακόμη...