«Μπλόκο» για Λεωφόρο, θέμα με ΑΕΚ!

Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο αποφάσισε να μπλοκάρει τα 7 εκατομμύρια ευρώ που είχε υποσχεθεί ο Γιάννης Σγουρός για την ανακαίνιση της Λεωφόρου. Απόφαση που επηρεάζει και την ΑΕΚ!
Πηγή: gazzetta.gr
«Μπλόκο» για Λεωφόρο, θέμα με ΑΕΚ!

Σύμφωνα με το 6ο θερινό κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν μπορούν να δοθούν τα 7 εκατομμύρια ευρώ που είχε υποσχεθεί ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός για την ανακαίνιση της Λεωφόρου!

Αυτό έγινε επειδή το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε ότι η διάθεση των χρημάτων είναι παράνομη για το δημόσιο συμφέρον αλλά και για λόγους οικονομικότητας, καθώς θεωρεί ότι σε πέντε χρόνια θα είναι... έτοιμο το γήπεδο στον Βοτανικό στο πλαίσιο της διπλής ανάπλασης και έτσι δεν πρέπει να ξοδευτούν ασκόπως χρήματα!

Βέβαια αυτοί που πήραν την συγκεκριμένη απόφαση, δεν ξεκαθαρίζουν ποιος θα δώσει τα χρήματα για να γίνει γήπεδο στον Βοτανικό, ενώ προφανώς δεν ξέρουν και την πάγια θέση του «τριφυλλιού» ότι θέλει γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο.

Οπως και να έχει, αυτή η απόφαση περιπλέκει την κατάσταση για τα έργα της ανακαίνισης στη Λεωφόρο και πλέον πρέπει να γίνει προσφύγει σε τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου για να αναιρεθεί η απόφαση. Ωστόσο η προσφυγή μπορεί να γίνει μόνο από την Περιφέρεια και κανείς δεν ξέρει εάν η νέα Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επιθυμεί να το κάνει αυτό!

Αποφάση - οδηγός και για ΑΕΚ

Η απόφαση αυτή ενδεχομένως να επηρεάσει και τα 20 εκατομμύρια ευρώ που έχει εγκρίνει η Περιφέρεια και για το γήπεδο της ΑΕΚ καθώς στο Ελεγκτικό Συνέδριο είχε διαβιβαστεί για προέλεγχο και η σύμβαση χορήγησης των 20 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...