Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής!

Τραγωδία στη Κέρκυρα όπου βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής της Κ20 της Κέρκυρας, Ανδρέας Νίκας μετά από τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής.
Πηγή: inpaok.com
Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής!

Συγκεκριμένα, περίπου στις 11 το βράδυ της Κυριακής στην Εθνική Οδό Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συμπαίκτης του άτυχου νεαρού Γιώργος Γαρφικιώτης έφυγε της πορείας του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την τραγωδία.

Εκτός από τον οδηγό και τον Ανδρέα Νίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, στο όχημα βρίσκονταν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Λευτέρης Σγουρός και Αλέξανδρος Γρηγοράκης, στο πίσω κάθισμα. Εκτός από τον άτυχο 19χρονο που έχασε τη ζωή του, ο Σγουρός που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκε σοβαρά και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου λόγω κατάγματος στα κάτω άκρα, ενώ ο οδηγός και ο Γρηγοράκης τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τέσσερις συμπαίκτες πήγαιναν στο Νοσοκομείο του νησιού ώστε να δουν τον συμπαίκτη τους Θωμά Ντέντε, ο οποίος βρίσκεται εκεί λόγω σοβαρού τραυματισμού στο παιχνίδι της ομάδας Νέων της Κέρκυρας πριν λίγες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Την Κυριακή (14.09.2014) το βράδυ, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Σωτηριώτισσας), επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του καθώς και τον τραυματισμό των τριών επιβαινόντων στα αυτοκίνητο (θανάσιμος ενός 19χρονου, σοβαρός ενός 20χρονου ημεδαπού και ελαφρύς ενός ακόμη 19χρονου).

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας».

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

«Στις 14/9/14, και ώρα 23.00 η Υπηρεσία μας επενέβη με τρία οχήματα και δέκα υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων ηλικίας 19 έως 20 ετών, συνεπεία πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος Ι.Χ. επιβατηγού οχήματος στο 6ο χλμ της Ε.Ο. Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε 15 λεπτά, απεγκλωβίστηκαν οι τρεις εκ των τεσσάρων επιβαινόντων, οι οποίο ικαι διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρα».

Διαβάστε ακόμη...