«Φιορεντίνα, η σωστή επιλογή»

Ο Αγγλός αμυντικός, Μίκα Ρίτσαρντς, παρουσιάστηκε από την Φιορεντίνα και τόνισε ότι το «Αρτέμιο Φράνκι» ήταν το σωστό βήμα και ότι στόχος είναι η έξοδος στο Champions League.
Πηγή: gazzetta.gr
«Φιορεντίνα, η σωστή επιλογή»

«Επαιξα για 12 χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι αλλά την τελευταία σεζόν δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής. Είχα κι άλλες προτάσεις αλλά οι άνθρωποι της Φιορεντίνα με έπεισαν για το πλάνο τους και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Είμαι καλός στο man to man αλλά μου αρέσει να προωθούμαι επίσης και έχω δώσει πολλές ασίστ» είπε ο δεξιός μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός και τον οποίο θα βρει στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

«Στην Φιορεντίνα μου είπαν ότι υπάρχει διάθεση για επένδυση ώστε να χτιστεί μια σπουδαία ομάδα. Νομίζω πως γίνονται κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση και θέλω να αυξήσω την ποιότητα της ομάδας. Οσο για τους στόχους μας, πρέπει να είναι η έξοδος στο Champions League. Μίλησα με τον Γιόβετιτς, τον Σάβιτς, τον Νάστασιτς και όλοι μου είπαν καλά λόγια για την Φιορεντίνα».

Διαβάστε ακόμη...