Ίβενς in, Τζιώρας out

Ο 30χρονος αμυντικός επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο στράικερ των «νεοφώτιστων» δεν θα ντεμπουτάρει ούτε την 3η αγωνιστική
Πηγή: onsports.gr
Ίβενς in, Τζιώρας out

Σε φουλ ρυθμούς ξεκίνησε την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ η Νίκη Βόλου, καθώς οι «νεοφώτιστοι» προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα την Τρίτη (9/9).

Ο Βίλιαν Βλουτ όμως δεν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς ο Μαρινάκης συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, ενώ ο Τζιώρας δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Οπότε, ο επιθετικός των Θεσσαλών δεν θα κάνει το ντεμπούτο του στη Super League ούτε την 3η αγωνιστική και θα προσπαθήσει να δώσει το «παρών» απέναντι στον Εργοτέλη την επόμενη «στροφή» του πρωταθλήματος.

Αντιθέτως, ο Ολλανδός τεχνικός είδε με ανακούφιση τον Γιόβας Ίβενς να επανέρχεται σε φουλ πρόγραμμα. Ο 30χρονος αμυντικός είχε μείνει εκτός πλάνων στο φιλικό με την Τορπέντο Μόσχας στο Πανθεσσαλικό αλλά πλέον έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το προσεχές ματς στην Τούμπα το Σάββατο (13/9).

Διαβάστε ακόμη...