«Θέλουμε τον Λάζαρ στον Άρη»

Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Καλαϊτζίδης και αναφέρθηκε, κυρίως, στα μεταγραφικά των «κιτρίνων».
Πηγή: metrosport.gr
«Θέλουμε τον Λάζαρ στον Άρη»

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το αίτημα αναβολής που κατέθεσε ο Άρης: «Μιλάμε γενικώς για μια αναβολή και όσο περισσότερο κερδίσουμε σε χρόνο είναι καλύτερο για μας, προκειμένου να τον αξιοποιήσουμε επ' ωφελεία της ομάδας».

Για τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών: «Οι ποδοσφαιριστές θα πληρωθούν μισθούς και ενοίκια, και όπως καταθέτουν οι παλιότεροι είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που η ομάδα θα είναι συνεπής με την ολοκληρωση αυτής της εξαγγελίας. Για να κάνουμε, όμως, την διαφορά με το χθες και να λέμε ότι χαράζουμε άλλη πορεία θα πρέπει να φτάσουμε σε σημείο όλα αυτά να μην αποτελούν λόγο αναφοράς, αφού μιλάμε για κάτι αυτονόητο».

Για τον Κοστίν Λάζαρ: «Υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς της ομάδας. Ωστόσο, το οικονομικό είναι σημαντικός παράγοντας, αφού πρέπει να προστατευθεί ο Γαλανός και η επένδυσή του. Προτείναμε ένα συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή και τα ποσά που θα συμφωνηθούν δεν πρέπει να χαλούν τις ισορροπίες στην ομάδα».

Για τον Σπύρο Βάλλα: «Υπάρχει επικοινωνία με τον εκπρόσωπό του και έχει τεθεί οικονομική πρόταση από πλευράς τους. Θα συζητήσουμε για να δούμε αν πρόκειται για μια περίπτωση που είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα που θα μας επιτρέψουν να κινηθούμε για την απόκτησή του».

Για τον Γκουέλα: Υπήρχε μια κατ' αρχήν συμφωνία, ωστόσο, σήμερα προέκυψε μια άλλη πρόταση από ομάδα Σούπερ Λίγκας, η οποία πάει πίσω τη συμφωνία μας. Πλέον κοιτάμε αλλού».

Για τον Γκίνο: «Υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό και αυτήν την στιγμή περνάει εργομετρικά. Αν τα ιατρικά είναι εντάξει θα ενταχθεί στην ομάδα».

Για την μεταγραφική πολιτική του Άρη: «Έχουμε εντοπίσει τους στόχους μας, και θέλουμε παίκτες, οι οποίοι αφενός μεν να συμπληρώνουν αγωνιστικά τους υπόλοιπους, αφετέρου να είναι αναβαθμισμένοι ως προς την κατηγορία. Εφόσον ο Άρης είναι μεγάλος, πρέπει να το αναδεικνύουμε με τις πράξεις μας. Ένας από τους τρόπους είναι να επιλέγουμε παίκτες αν είναι δυνατόν Σούπερ Λίγκας. Υπάρχει, παράλληλα, η δυνατότητα να αποκτήσουμε ξένους που έπαιξαν πέρσι στην Ελλάδα και δουλεύουμε και προς αυτήν την κατεύθυνση».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...