Πάλι στα ασπρόμαυρα ο Μίλιεβιτς

Κάποτε στον ΠΑΟΚ θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο. Δεν δικαίωσε ωστόσο τις προσδοκίες, αν και δοκίμασε να κάνει καριέρα στην Ιταλία με την φανέλα της Μπρέσια. Ο λόγος για τον Κρίστιαν Μίλιεβιτς, ο οποίος θα φορέσει και πάλι «ασπρόμαυρη» φανέλα, αλλά αυτή τη φορά του Παναιγιάλειου.
Πηγή: thessports.gr
Πάλι στα ασπρόμαυρα ο Μίλιεβιτς

Ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες έκανε μερικά δοκιμαστικά στην Σουηδία (χώρα στην οποία γεννήθηκε από Σέρβο πατέρα και ελληνίδα μητέρα), τελικά αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα κι έτσι μετά τον ΠΑΟΚ, τον Λεβαδειακό και τον Πανηλειακό, η ομάδα του Αιγίου θα είναι ο τέταρτος ελληνικός σταθμός στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την απόκτηση του Κρίστιαν Μίλιεβιτς. Ο εικοσιδιάχρονος επιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Πανηλειακό, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας ενός έτους. Στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα μας».

Διαβάστε ακόμη...