«Είδα αγωνία στο βλέμμα του Παππά»

Από το ματς του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό αν κάποιος έχει παράπονα από τη διαιτησία, είναι οι Αγρινιώτες σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας
Πηγή: onsports.gr
«Είδα αγωνία στο βλέμμα του Παππά»

Αγωνία στο βλέμμα του ρέφερι Παππά όταν έδειξε τις καθυστερήσεις του αγώνα ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό τονίζει πως είδε ο Φώτη Κωστούλας. Ο πρόεδρος του Τίτορμου μάλιστα τόνισε πως αν κάποια ομάδα έχει παράπονα από τη διαιτησία, αυτή είναι η δική του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την παράταση που δόθηκε μέσω τροπολογίας σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Πανιώνιο και Κέρκυρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5»:

Για το ότι μετά από 9 χρόνια παραμένει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν είναι και τόσο εύκολο να φύγει κανείς. Δεν μπορώ να πω ότι έχω κολλήσει το σαράκι, έχω δεσμούς με το Αγρίνιο, ο κόσμος με θέλει, θέλω να μείνω κι εγώ».

Για το αν ο στόχος κάποια στιγμή είναι η Ευρώπη: «Στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη χρονιά που ξεκίνησε. Αν μας βοηθήσει η τύχη και οι καταστάσεις, γιατί συνεχώς αλλάζουν και διαμορφώνονται, πολύ ευχαρίστως και φέτος να βγαίναμε στην Ευρώπη. Άλλα πάνω απ? όλα είμαστε προσγειωμένοι. Ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή, φέτος πέφτουν τέσσερις ομάδες. Δεν είμαι από τους αγαπητούς προέδρους, σε καμία περίπτωση, είμαστε μάλλον αυτοί, που κατά πρώτον θα ήθελε κανείς να βάλει στην άκρη. Αλλά ο ανταγωνισμός έτσι είναι, κι έτσι θα έπρεπε να είναι, είναι πολύ σκληρός».

Για το ότι δεν έχει πάρει ποτέ δανεικό από τον Ολυμπιακό: «Αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει από νωρίς, από τότε, που ήμασταν σε χαμηλότερες κατηγορίες. Δεν δανειζόμαστε παίκτες από την ίδια κατηγορία, για να παίζουν εναντίον των ομάδων, στις οποίες ανήκουν. Είναι θέμα αρχής και το κρατάμε».

Για το ότι ακολουθεί έναν μοναχικό δρόμο: «Είμαι ενάντια σ' αυτή την κατάσταση, προσπαθώ να προχωρήσω μόνος μου. Είναι θέμα αρχών. Ο καθένας έχει τις αρχές του και τη δική του στάση ζωής. Εγώ αυτό έχω επιλέξει. Λένε ότι είναι καλύτερα να είσαι με κόσμο, να είσαι μαζί με άλλους, εγώ προχωρώ μόνος, κοιτάζω την ομάδα μου, να τη λειτουργώ σωστά κι ότι προκύψει».

Για το αν είχε ποτέ προσέγγιση να μπει κι αυτός σ' αυτόν τον δρόμο, να είναι μέλος της... μεγάλης παρέας: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σ' αυτό. Υπάρχουν και ποινές».

Για τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη για τη διαιτησία μετά το 1-1 του Σαββάτου: «Ο κ. Θεοδωρίδης έχει την ευθύνη για όσα λέει. Όπως είδε όλος ο κόσμος στην τηλεόραση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Στο θέμα της διαιτησίας, αν κάποιος θα έπρεπε να έχει παράπονο, θα ήμουν εγώ. Αλλά επειδή υπάρχουν οι ποινές, δεν είμαι ούτε παραπονούμενος».

Για το ότι ο διαιτητής Παπάς κράτησε το παιχνίδι μέχρι το 97': «Αυτό το είδα... Είδα μια αγωνία στο βλέμμα του».

Για το ότι ο Σιδηρόπουλος έμεινε καιρό εκτός ορισμών μετά το περσινό Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-0: «Δεν ξέρω, δεν τα ξέρω αυτά εγώ».

Για την Λίγκα: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο το ξέρουμε όλοι, έχει τα χαρακτηριστικά του, έχει και τα προβλήματά του. Έχει μεγάλες ατέλειες. Οι κανονισμοί δυστυχώς δεν τηρούνται, ακόμη κι η ΕΠΟ που τους βγάζει, δεν τους τηρεί στο τέλος. Είναι δυσάρεστο αυτό. Αν μια χώρα είναι ευνομούμενη και λειτουργεί το σύστημα, έχει άλλες ελπίδες ο καθένας, που επενδύει και παλεύει. Δεν γίνεται το ίδιο εδώ».

Για το θέμα των αδειοδοτήσεων: «Ο κανονισμός υπάρχει δεν έχει αλλάξει, η εφαρμογή του χωλαίνει. Έτσι πρέπει λένε, γιατί υπάρχουν ομάδες ιστορικές, με προβλήματα, που δεν μπορούν να παίξουν».

Για την τροπολογία, που δίνει ένα παράταση σε Γιάννενα, ΟΦΗ, Πανιώνιο και Κέρκυρα: «Για να είμαστε δίκαιοι, στο τελευταίο συμβούλιο της Λίγκας μπήκε το θέμα από τον κ. Χριστοβασίλη επίσημα. Ζήτησε αν είναι δυνατόν να στηρίξουμε μια πρότασή του προς τον υπουργό για να μπορέσει να πάρει τον μήνα της παράτασης, να ξεκαθαρίσει τα οικονομικά του αυτό το διάστημα. Η απόφαση ήταν ομόφωνη. Είπαν όλοι "ναι". Το αποδεχτήκαμε. Θα μπορούσε να μην μπει η πρόταση, να πει το προεδρείο, συγνώμη υπάρχει ένας κανονισμός. Δεν ειπώθηκε, ζητήθηκε να δούμε τι λένε τα μέλη. Όταν σηκώνουν χέρι οι 17, σηκώνω κι εγώ. Δεν μπορεί να είμαι πάντα ο κακός. Βέβαια μπορεί να σκέφτονται κι άλλοι σαν κι εμένα».

Για το αν είδε διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να αποτελέσει το αντίβαρο και να αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο; «Όχι, δεν το έχω καταλάβει αυτό. Ίσως για τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ πάρα πολλές φορές έκανε κινήσεις για να διευκολυνθεί ο ίδιος ή να αποφύγει κάποιες ποινές ή δυσκολίες. Κάτι άλλο που να έχει σχέση με το σύνολο της Λίγκας, δεν το βλέπω».

Διαβάστε ακόμη...