Αυτούς «έκλεισε» ο Σκόρδας!

Στον Άρη περιμένουν αύριο την απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης για να «μάθουν» σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν (και με ποια διοίκηση βέβαια).
Πηγή: thessports.gr
Αυτούς «έκλεισε» ο Σκόρδας!

Την ίδια αγωνία πλέον μοιράζονται και δέκα ακόμη ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συμφωνήσει ο Λάμπρος Σκόρδας και προφανώς θα αποτελέσουν παίκτες της ομάδας αν και εφόσον παραμείνει στην διοίκηση. Για το λόγο αυτό άλλωστε βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα, ώστε να «κλείσει» τις συμφωνίες.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον Μάριο Μπούντιμιρ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Εργοτέλη και ΑΠΟΕΛ, τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς (με θητεία σε Λανς, Ερυθρό Αστέρα, Πανιώνιο και πέρσι στη σερβική Βόζντοβατς) με τους οποίους θα κλείσει τις δύο θέσεις για παίκτες άνω των 24 ετών που έχουν απομείνει και τους Τσουμάγκα, Τσούπρο (πριν δυο χρόνια έπαιξαν στην ΑΕΚ), τον Βασιλούδη από τη Νίκη Βόλου, τον Κάλφα από την Καλλονή, τον Καρυδόπουλο από τον Αστέρα Τρίπολης, τον Βιλανάκη από τον Οδυσσέα Κορδελιού, και τους Υψηλό, Δρουμούση από τον Καμπανιακό.

Διαβάστε ακόμη...