Έφτασε στη Ρώμη ο Χολέμπας

Στη Ρώμη βρίσκεται ο Χοσέ Χολέμπας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρόμα.
Πηγή: novasports.gr
Έφτασε στη Ρώμη ο Χολέμπας

Ο διεθνής μπακ ταξίδεψε το πρωί του Σαββάτου για την Ιταλία και εντός της ημέρας θα μεταβεί στο «Agostino Gemelli», προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι».

Η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως ο Χολέμπας βρίσκεται ήδη στη Ρώμη και πως θα περάσει εντός της ημέρας από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα. Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο Χολέμπας έφτασε στη γειτονική χώρα στις 10:15. Επίσης, οι Ιταλοί υπογραμμίζουν πως ο διεθνής παίκτης θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Ρόμα με τη Φιορεντίνα.

Τέλος, το «Sky Italia» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έκανε δεκτή την πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, που κατέθεσε η Ρόμα για την απόκτηση του 30χρονου μπακ. Παράλληλα, κάποια άλλα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως ο παίκτης θα αποκτηθεί τελικά με τη μορφή δανεισμού και όχι με κανονική μετεγγραφή.

Διαβάστε ακόμη...