«Φεύγω»

Την αποχώρηση του από τον Άρη εξήγγειλε με δηλώσεις του στον ARENA FM 89,4 ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.
Πηγή: arenafm.gr
«Φεύγω»

Αναλυτικά δήλωσε:

«Για εμένα προσωπικά έχουν εκλείψει όλοι οι λόγοι για να παραμείνω στην ομάδα που είχε στόχο την αναδόμηση της σε πολλούς τομείς. Όλο αυτό το διάστημα βίωσα την αγωνία και δήλωσα την συμπαράσταση μου. Όταν όμως εκλείπουν οι λόγοι αυτοί πιστεύω ότι δεν έχω κανέναν λόγο να συνεχίσω να είμαι προπονητής του Άρη παρόλο που η προσπάθεια ήταν τεράστια. Οφείλω να ομολογήσω την συμμετοχή των ανθρώπων που μέχρι σήμερα έχουν συνεισφέρει ανιδιοτελώς στην ομάδα χωρίς να διεκδικούν τίποτα. Δεν τους κατονομάζω γιατί κρατούσαν την ανωνυμία τους αλλά όλοι ξέρουν ποιοι είναι. Εκείνο που με εξέπληξε θετικά ήταν η συμπεριφορά των οργανωμένων και ιδιαίτερα του «Σούπερ 3». Εκείνο που βίωσα εγώ είναι ότι βγήκαν έξω από τον ρόλο τους αλλά για να ωφελήσουν την ομάδα. Όταν τις δύο τελευταίες μέρες η ομάδα χρειάστηκε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό για να εξασφαλίσει την συμμετοχή του Γκαέλ Λουντουλού αυτά τα παιδιά φρόντισαν να βρουν σε μερικές ώρες αυτό το ποσό καταδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στον Άρη. Γίνεται αντιληπτό πως πλέον όλοι είμαστε εκτός εαυτού γιατί είχαμε φτιάξει και είχαμε πιστέψει σε ένα όραμα και ένα πλάνο που μπορούσε με την υλοποίηση του να αναδομηθεί ο Άρης και να φτάσει σε ένα επίπεδο που θα συνεχίσουν να πιστεύουν οι οπαδοί του σε υψηλούς, αγωνιστικούς στόχους. Αν λέγαμε πως ο Άρης έχει κάνει πολλά βήματα πίσω, σήμερα μπορούμε να πούμε πως είναι στο μηδέν.

Τα γραφεία είναι υπό κατάληψη αυτή την στιγμή και χωρίς κάποιος να είναι ψυχολόγος, βλέπει τα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων που βιώνουν την μία αδικία μετά την άλλη και τα συναισθήματα που πλέον έχουν στην ψυχή τους είναι η πίκρα και το γιατί. Εγώ λίγο καιρό βίωνα αυτή την κατάσταση αλλά η συμπεριφορά τους με έκανε να γίνω ένας από αυτούς και να διεκδικώ ότι μπορώ για την ομάδα και να τους δώσω λίγη χαρά μέσα από την προσπάθεια μου. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αύριο του Άρη . Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν καταλάβει τα γραφεία σε κάθε ευκαιρία το δηλώνουν με έργα πως ο Άρης είναι τρόπος ζωής για αυτούς και αντιλαμβάνομαι πως θα κάνουν την αντίσταση τους. Δεν είναι εύκολο να περάσει αυτό, το οποίο μια ειρηνοδίκης ίσως με το περιορισμένο της γνώσης που μπορεί να έχει για τον χώρο έβγαλε αυτή την απόφαση».

Για το αν γνωρίζει πως ο Λάμπρος Σκόρδας μίλησε χθες με κάποιον παίκτη και τον ενημέρωσε πως θα αναλάβει την ομάδα:

« Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Το διάβασα και εγώ. Αυτό μου θυμίζει πολύ κίνηση στο παρασκήνιο. Έχουν εκλείψει όλοι οι λόγοι να παραμείνω στην ομάδα που έχει τεράστια δυναμική η οποία μένει αναξιοποίητη. Δεν μπορεί να πάει σε χέρια τα οποία το παρελθόν έχει καταδείξει ότι μόνο προς τα πίσω πηγαίνουν την ομάδα».

Για τους παράγοντες του Άρη:

« Βλέπω να πολλαπλασιάζονται οι άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν και διεκδικούν τα καλύτερα για τον Άρη και βλέπω έργα. Σε δύο ώρες μαζέψαμε ένα μεγάλο ποσό όταν τους κατέδειξα την αξία του να ενταχθεί ένας ποδοσφαιριστής στην ομάδα. Αυτό δηλώνει αγάπη και ενδιαφέρον ανιδιοτελώς».

Για το αν θα αποχωρήσουν και κάποιοι παίκτες:

«Αν κάπου δεν νιώθω ωφέλιμος δεν μένω ούτε λεπτό. Εκτιμώ πως με το διαμορφωθέν εργασιακό περιβάλλον δεν 'έχω λόγο ύπαρξης στον Άρη. Δεν μπορώ να παραμείνω εγώ όταν βλέπω τόσους ανθρώπους να αγωνιούν δίπλα μου για τον Άρη, να κάνουν τα πάντα και εγώ να πουλήσω αυτούς τους ανθρώπους και να ακολουθήσω έναν άλλον. Εγώ θα πάω στο γήπεδο και θα πω στα παιδιά «παλικάρια συγγνώμη γιατί ενώ εγώ σας μίλησα για υψηλούς στόχους μέσα από την ομάδα, πλέον δεν υπάρχουν αυτές οι συνθήκες εργασίας κατά την άποψη μου και για αυτό αποχωρώ».

Διαβάστε ακόμη...