Κολοτούμπα από την ΕΠΟ

Η ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ της ΕΠΟ και του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και σήμερα, με την Ομοσπονδια να αναδιπλώνεται μετά το ντόρο που προκάλεσαν τα υπονοούμενα που άφησε για τη συμμετοχή των πρασίνων στο Πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.
Πηγή: thessports.gr
Κολοτούμπα από την ΕΠΟ

Η Ομοσπονδία άλλαξε ύφος σήμερα, και δίνει μερικές διευκρινίσεις με αποδέκτες τον Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ :

«Αποδεικνύεται πλέον σαφέστατα, μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην αντίστοιχη της ΕΠΟ, ποια είναι η πλευρά με την απώλεια μνήμης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παίζει με τις λέξεις και αγνοεί την ουσία. Διότι, ασφαλώς, δεν την εξυπηρετεί να παραδεχθεί ότι:

-Ουδείς έθεσε θέμα νόμιμης ή μη συμμετοχής της στο περσινό πρωτάθλημα. Άλλωστε προβλεπόμενη ποινή σε περίπτωση μη αδειοδότησης για μια ΠΑΕ είναι η ένταξη σε ειδικό καθεστώς σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές κι όχι η απαγόρευση της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα.

-Ουδείς υποβάθμισε την αγωνιστική προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της!

Αυτό που τέθηκε σαφέστατα εκ μέρους της Ομοσπονδίας και σχολιάστηκε ήταν ητοποθέτηση του κ. Αλαφούζου, προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του ΣΚΑΪ σε ό,τι αφορά τη νομιμότητα των αποφάσεων των ανεξάρτητων Επιτροπών Αδειοδότησης της ΕΠΟ για άλλες ΠΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League. Δηλαδή, κατά τον κ. Αλαφούζο, οι ανεξάρτητες αυτές επιτροπές είναι καλές, χρυσές και... νόμιμες όταν «μας» αδειοδοτούν, αλλά παρανομούν όταν πρόκειται για άλλους συλλόγους.

Επιπλέον, η απώλεια μνήμης, δεν επιτρέπει στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρο του ΣΚΑΪ ν' ανακαλεί τις προσωπικές του συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΟ αλλά και τις καθημερινές συναντήσεις και συνεργασίες κορυφαίων στελεχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τους αρμόδιους φορείς της Ομοσπονδίας πριν τις εφετινές αδειοδοτήσεις. Συναντήσεις που έγιναν με πρωτοβουλία της ΕΠΟ και βασισμένες στη δεδομένη πρόθεση της Ομοσπονδίας να συνδράμει όλους τους συλλόγους που έχουν ανοιχτά ζητήματα και να τους προσφέρει βοήθεια ώστε οι φάκελοί τους να είναι πλήρεις και ολοκληρωμένοι, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται να εκπροσωπήσουν τη χώρα σε διοργανώσεις της UEFA.

Τέλος, ειλικρινά δεν γνωρίζουμε τι είναι πιο προσβλητικό: Μια ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία και που ερμηνεύτηκε κατά το δοκούν, ή ότι ουδέποτε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε μια καταδικαστική ανακοίνωση μετά την εισβολή των οπαδών της στα γραφεία της ΕΠΟ πέρυσι με στόχο απροστάτευτες γυναίκες υπαλλήλους και δικαστικούς λειτουργούς;»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...