Διευκρινίσεις για τις ευθύνες στον Άρη

Πρόταση από τους ανθρώπους του Αρη, προκειμένου να αναλάβουν ως προσωρινή επιτροπή διοίκησης, αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Στεφανίδη, προκειμένου να αποσύρουν την συμμετοχή του Αρη στο Κύπελλο, δέχθηκαν οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Ψηφίδης και Ομηρος Φωτιάδης.
Πηγή: sentragoal.gr
Διευκρινίσεις για τις ευθύνες στον Άρη

Οι δυο τελευταίοι, μάλιστα, βρέθηκαν το πρωί στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενημερωθούν για το αν θα έχουν επιπτώσεις στην περίπτωση που αποφασίσουν να προχωρήσουν την εκκαθάριση. Οριστική απάντηση δεν πήραν, καθώς ναι μεν η τελευταία διοίκηση που θα αποφασίσει τέτοια λύση για εταιρεία φορτώνεται τα χρέη των προηγούμενων ετών, όμως υπάρχει νομικό κενό, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για αντικατάσταση διοίκησης Δικαστηρίου και όχι αιρετή.

Οι δύο άντρες αναμένεται τη Δευτέρα να πάνε και πάλι στην Εφορία, προκειμένου να λάβουν τις οριστικές διευκρινίσεις για το αν θα τους βαραίνει κάποια ευθύνη στην περίπτωση που προχωρήσουν τη διαδικασία. Στην περίπτωση πάντως που απαντήσουν αρνητικά, τότε θα πρέπει να βρεθούν άλλοι να αναλάβουν την εκκαθάριση. Ολα αυτά τη στιγμή που ο χρόνος τελειώνει για τον Αρη, καθώς θα πρέπει να αποσύρει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη συμμετοχή του στο Κύπελλο.

«Εχουμε τη διάθεση να βοηθήσουμε τον Αρη. Δεν είναι τόσο απλό το θέμα των χρεών», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του ΑΣ, Ομηρος Φωτιάδης. Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι με νέες του δηλώσεις ο νομικός Βαγγέλης Χατζηιωάννου επέμεινε ότι ο Αρης μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο του Αγροτικού Αστέρα, ο οποίος δημιούργησε νέα ΠΑΕ, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.

Η κλεψύδρα αδειάζει

H KMA μπορεί να έδειξε τον δρόμο της εκκαθάρισης μέσω Γ' Εθνικής, τίποτα όμως δεν είναι οριστικό ακόμη. Υπάρχουν ερωτηματικά για το αν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα εξακολουθήσει να είναι προπονητής του Αρη, όπως και για το ποιοι από τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ θα ακολουθήσουν την ομάδα στη χαμηλότερη κατηγορία, αφού τα επαγγελματικά τους συμβόλαια πλέον δεν θα ισχύουν. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, καθώς η μεταγραφική περίοδος για τη Γ' Εθνική διαρκεί μέχρι τις 31 Αυγούστου, και σε κάθε περίπτωση η άνοδος αποτελεί μονόδρομο για τον Αρη.

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Γαλανός

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσει ο Γιώργος Γαλανός, μετά την απόφαση της ΚΜΑ για συμμετοχή της ομάδας στη Γ' Εθνική. Ο Ελληνας επιχειρηματίας απουσιάζει σε ταξίδι στο εξωτερικό, από το οποίο θα επιστρέψει αύριο και αναμένεται μέσω ανακοίνωσης να ενημερώσει για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...