Δύναμή του, το «Θ. Κολοκοτρώνης»

Εντυπωσιάζει ο Αστέρας Τρίπολης φέτος με την ευρωπαϊκή του πορεία, χτυπώντας την πόρτα των ομίλων, έχοντας ως δύναμή του το κάστρο του, το «Θ. Κολοκοτρώνης».
Πηγή: onsports.gr
Δύναμή του, το «Θ. Κολοκοτρώνης»

Στα τρία χρόνια που αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Αστέρας έχει καταφέρει κάτι ιδιαιτέρως εκπληκτικό, καθώς δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο σπίτι του. Σε έξι παιχνίδια, μετρά τρεις ισοπαλίες, με το ένα παιχνίδι με την Ίντερ Μπακού να οδηγείται στα πέναλτι και την πρόκριση και τα άλλα δύο με Μαρίτιμο (1-1) και Ραπίντ Βιέννης (1-1), και τρεις νίκες, τις οποίες τις έχει πετύχει όλες αυτό το καλοκαίρι, με Ροβανιέμι (4-2), Μάιντς (3-1) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-0). Μάλιστα, κόντρα στους Ισραηλινούς ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που δεν δέχτηκαν γκολ.

Οι Αρκάδες χτίζουν τον δικό τους μύθο στην Ευρώπη και δύναμή τους είναι η έδρα τους. Αν και πολλές φορές η ομάδα έχει δεχτεί κριτική για την μη προσέλευση κόσμου στο γήπεδο, ωστόσο αυτό δεν ισχύει τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ειδικά φέτος οι οπαδοί των «κυανοκίτρινων» δίνουν δυναμικό παρών στις εξέδρες του «Θ. Κολοκοτρώνης» και δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Απέναντι στη Μακάμπι, κόπηκαν 4.515 εισιτήρια, με τον κόσμο στο γήπεδο να ξεπερνά τους 5.000, γεγονός που έδωσε μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες να παλέψουν για τη νίκη. Εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές αποδίδουν καλύτερα σε γεμάτο γήπεδο και ο Αστέρας με αυτές τις εμφανίσεις που κάνει φέτος, δίνει υποσχέσεις για μεγάλες ποδοσφαιρικές βραδιές.

Διαβάστε ακόμη...