«Δεμένα» τα χέρια του Καλαϊτζίδη

Μέχρι να ξεκαθαρίσει (και τυπικά) η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο Αρης τη νέα σεζόν, τα χέρια του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, θα είναι «δεμένα»!
Πηγή: novasports.gr
«Δεμένα» τα χέρια του Καλαϊτζίδη

Ο προπονητής των κιτρίνων, παρ΄ ότι έχει εντοπίσει και σε μεγάλο βαθμό έχει καταλήξει στους παίκτες που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας, δεν μπορεί να προχωρήσει καμία υπόθεση για ευνόητους, πρακτικούς, λόγους.

Τουλάχιστον, λοιπόν, μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, επίσημη μεταγραφική εξέλιξη, δεν μπορεί να υπάρξει στον Αρη, διότι ο Καλαϊτζίδης, δεν μπορεί να εγγυηθεί με βεβαιότητα στον οποιοδήποτε υπό απόκτηση ποδοσφαιριστή, την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί και βεβαίως τη σχέση εργασίας που θα έχει με την ομάδα. Θα υπογράψει, δηλαδή, επαγγελματικό συμβόλαιο ή ιδιωτικό συμφωνητικό υπό τη σκέπη του ερασιτέχνη;

Επιπλέον, η πολύ πιθανή κατάληξη στη Γ΄ Εθνική, μπορεί να σημάνει αποχωρήσεις παικτών οι οποίοι, αυτοδικαίως, θα μείνουν ελεύθεροι, κάτι που επί του πρακτέου θα σηματοδοτήσει αλλαγές και στο σκεπτικό του Καλαϊτζίδη, ο οποίος βλέποντας τα κενά που ίσως δημιουργηθούν, αναπροσαρμόσει και τις προτεραιότητές του.

Τα εισιτήρια (;), συνεπώς, μπορούν να περιμένουν μέχρι να τσεκαριστούν!

Διαβάστε ακόμη...