«Χάλασε» του Αλφάρο

Απρόσμενη εξέλιξη υπήρξε στην υπόθεση της μεταγραφής του Αλεχάνδρο Αλφάρο στον Παναθηναϊκό και τελικά ο Ισπανός δεν θα φορέσει τα πράσινα.
Πηγή: onsports.gr
«Χάλασε» του Αλφάρο

Ο 28χρονος μέσος έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης (19/8) στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού», αλλά τελικά δεν ήταν γραφτό να παίξει για λογαριασμό του τριφυλλιού.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, ο πρώην άσος της Μαγιόρκα δεν θα μείνει στην Ελλάδα.

Αιτία για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Αλφάρο στον Παναθηναϊκό, κάποια ζητήματα -αρκετά σοβαρά- που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της Τρίτης (19/8) που δεν αφορούσαν τους «πράσινους», αλλά τελικά ήταν υψηλά εμπόδια και η μετακίνηση του Αλφάρο στους κυπελλούχους Ελλάδος δεν θα ολοκληρωθεί, με τον ποδοσφαιριστή να αναχωρεί για την πατρίδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ιατρικα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής δεν έδειξαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, την ίδια στιγμή που υπήρχαν και κάποια διαδικαστικά θέματα με τη Μαγιόρκα, καθώς δεν ήταν βέβαιο ότι ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος και η υπόθεση υπήρχε πιθανότητα να τραβήξει περισσότερο από ό,τι επιθυμούσαν στις τάξεις της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...