Άρης λίγο πριν τον γκρεμό

Είναι άλλη μια μέρα δύσκολη για τον Άρη, μετά τη χθεσινή καταθληπτική βραδιά και το φιλικό με την Γιαβόρ.
Πηγή: thessports.gr
Άρης λίγο πριν τον γκρεμό

Το μεσημέρι, όλοι οι φορείς του Άρη (ΠΑΕ, ΚΜΑ, Α.Σ.) καλούνται να πάρουν έστω και στο παρά πέντε μια απόφαση για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, χωρίς να ξέρουν ακόμη τις προεκτάσεις, τις συνέπειες και τις προοπτικές!

Υπάρχει η λύση της Β΄Εθνικής : Πως θα τρέξει η ομάδα σ΄ αυτή την κατηγορία με τα χρέη που κουβαλά; Πως θα βγάλει δελτία, πότε θα αποφύγει τις κυρώσεις από τους παίκτες, που έχουν αποφάσεις υπέρ τους, πως θα φτιάξει ομάδα; Η διοίκηση Στεφανίδη απέτυχε να φέρει έσοδα, ο Άρης είναι στο χείλος του γκρεμού.

Υπάρχει και η λύση της Γ΄ Εθνικής : Εδώ υπάρχουν άλλα προβλήματα. Θα πρέπει να βρεθούν τρία φυσικά πρόσωπα που θα πάρουν πάνω τους την εκκαθάριση, και θα δεχτούν φυσικά και τα πυρά, απ΄ όλους όσοι θα χάσουν τα χρήματά τους και βεβαίως και από το δημόσιο. Η εκκαθάριση θα μπορέσει να προχωρήσει ή θα προβάλουν νομικά εμπόδια άνθρωποι που κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους (Σκόρδας, Ζαμπέτας κ.α.); Αν δεν γίνει εκκαθάριση, ο Άρης δεν μπορεί να επιστρέψει με νέα, καθαρή ΠΑΕ στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Κανείς στον Άρη δεν είναι 100% σίγουρος για τις συνέπειες θα έχει η οποιαδήποτε απόφαση παρθεί σήμερα...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...