Νάστος… πετιέται για πρόκριση! (photos+videos)

Ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε σοβαρός απέναντι στη Σαράγιεβο στη Βοσνία, δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση και την πίεση των Βόσνιων και με το γκολ του Νάστο πήρε νίκη 2-1 που του δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στα play off του Europa League.
Πηγή: onsports.gr
Νάστος… πετιέται για πρόκριση! (photos+videos)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Σάραγιεβο στη Βοσνία και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να προκριθεί στα play off του Europa League. Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ και παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και αύξησαν την πίεσή τους, στο «καυτό» και βροχερό παράλληλα «Ασίμ Φερχάτοβιτς», κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις και εν τέλει να πάρουν τη νίκη που τους φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση.

Τα γκολ των Φυτανίδη και Νάστου, ήταν αυτά που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Ατρόμητου, με τον Πουζίγκατσα να ισοφαρίζει προσωρινά όντας και ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους. Το 2-1 πλέον είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο ένας στοιχειωδώς σοβαρός Ατρόμητος πρέπει να μετατρέψει σε πρόκριση, στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί σε μια εβδομάδα στο Περιστέρι. Συνεπώς, η ομάδα του Παράσχου στις 7 Αυγούστου έχει την ευκαιρία να πάρει για πρώτη φορά την πρόκριση από νοκ-άουτ αγώνες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, περνώντας στα play off του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...