Δύσκολα θα επιστρέψει o Mehdi Abeid

Ο Μεντί Αμπέντ είναι αρκετά καλός στα φιλικά που δίνει με την πρώτη ομάδα της Νιούκαστλ, συνεπώς δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι «καρακάξες» τον κρατούν στο ρόστερ τους και δεν ανανεώνουν τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.
Πηγή: onsports.gr
Δύσκολα θα επιστρέψει o Mehdi Abeid

Σύμφωνα με την «Chronicle Live», την πλέον αξιόπιστη εφημερίδα σε θέματα που αφορούν την ομάδα του Άλαν Πάρντιου, ο Αμπέντ είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις στα φιλικά των Άγγλων. Όπως υποστηρίζει σημερινό (31/07) δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Αλγερινός αρέσει πάρα πολύ στον τεχνικό της Νιούκαστλ και μετά το νέο ενενηντάλεπτο που έκανε στο 1-0 επί της Σέφιλντ την Τετάρτη (30/07), έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ποιος θα είναι τελικά ο ρόλος του στο ρόστερ.

Οι Άγγλοι επισημαίνουν πως ο Αμπέντ ναι μεν δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Λι, Καμπάιγ και Μπάρτον, που παίζουν στην ίδια θέση με αυτόν, όμως υπογραμμίζουν πως πέρσι είχε εξαιρετική χρονιά με τον Παναθηναϊκό και τώρα στα φιλικά δείχνει πολύ καλό πρόσωπο. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, ο Αμπέντ έχει αυτοπεποίθηση και δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος κι άνετος, κάτι που σημαίνει πως ο Πάρντιου θα τον υπολογίζει ως μια καλή λύση για τη μεσαία του γραμμή. Μάλιστα, θεωρούν δεδομένο ότι θα είναι στην αποστολή για τα φιλικά με Μάλαγα και Σάλκε στη Γερμανία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι ο Αμπέντ μίλησε και στην κάμερα του επίσημου καναλιού της Νιούκαστλ μετά τη νίκη (1-0) επί της Σέφιλντ. «Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι για όλη την ομάδα. Ήταν ωστόσο και δύσκολο γιατί κάναμε ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά είχαμε τη σωστή φιλοσοφία. Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη που πετύχαμε απόψε», είπε χαρακτηριστικά ο Αλγερινός άσος.

Διαβάστε ακόμη...