Πάει για… πακέτο ο Παναθηναϊκός!

O Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Σταντάρ Λιέγης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρώτο παιχνίδι σήμερα στη Λιέγη (9μμ) και το δεύτερο την ερχόμενη Τετάρτη στη Λεωφόρο και τα 180 λεπτά με τους Βέλγους, είναι για πράσινους μια υπόθεση τουλάχιστο 4.000.000 ευρώ!
Πηγή: thessports.gr
Πάει για… πακέτο ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός στην κλήρωση καθώς απέφυγε πιο δυνατές ομάδες και σ΄αυτά τα παιχνίδια με την Σταντάρ, παίζει ουσιαστικά το μισό μπάτζετ της χρονιάς!

Αν περάσει και παίξει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ παίρνει 2.100.000 ευρώ, ενώ σ΄ αυτή την περίπτωση έχει εξασφαλισμένους και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, που φέρνουν 1.300.000 ευρώ πριμ συμμετοχής, συν μερίδιο από το μάρκετ πουλ.

Είναι προφανές ότι στη χειρότερη περίπτωση, το συνολικό όφελος θα ξεπεράσει τα 4.000.000 ευρώ για τον Παναθηναϊκό, εφόσον αποκλείσει τη Σταντάρ. Αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι η ομάδα του Αναστασίου είχε μπάτζετ περίπου 6.500.000 ευρώ και φέτος δεν το έχει ανεβάσει ιδιαίτερα, γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντική είναι για αυτή η πρόκριση επί της Σταντάρ...

Διαβάστε ακόμη...