«Απέρριψε τον Ολυμπιακό»

Αρνητική... ήταν η προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Ρομπίνιο, καθώς ο Βραζιλιάνος φέρεται να απέρριψε την πρόταση των «ερυθρόλευκων».
Πηγή: onsports.gr
«Απέρριψε τον Ολυμπιακό»

Ο 30χρονος επιθετικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν, μια και δεν είναι στα άμεσα πλάνα του Φίλιπο Ιντζάγκι για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα να έχει μείνει στην Ιταλία για προπονήσεις, την στιγμή που οι «ροσονέρι» μετέχουν – μαζί με τους Πρωταθλητές Ελλάδας – στο International Champions Cup.

Ο Ρομπίνιο βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών και τις τελευταίες ώρες αποτελεί βασική προτεραιότητα, ωστόσο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία, τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της ελληνικής ομάδας, καθώς ο Βραζιλιάνος απάντησε αρνητικά. Αυτό υποστηρίζει η ιστοσελίδα «milanlive», η οποία επικαλείται δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», όπου τονίζεται πως ο διεθνής άσος απέρριψε τον Ολυμπιακό.

Robinho2

Συγκεκριμένα, πάντα σύμφωνα με τους Ιταλούς, η πρόταση που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν στα... μέτρα, τόσο του Ρομπίνιο, όσο και της Μίλαν, με αποτέλεσμα, οι δύο πλευρές να στρέφονται προς τις υπόλοιπες προτάσεις που έχουν φτάσει στην ομάδα για τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...