Προς Εμιράτα ή Κατάρ ο Ρομπίνιο

Ο ιταλικός Τύπος συγκλίνει στην άποψη πώς θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τη Μίλαν να μην αποδεχτεί τις εξαιρετικές προσφορές που έχει για τον 30χρονο επιθετικό από τους Άραβες.
Πηγή: novasports.gr
Προς Εμιράτα ή Κατάρ ο Ρομπίνιο

Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ που έχει εξελιχθεί σε σίριαλ. Είναι δεδομένο πώς η επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στην Ευρώπη και αυτή τη στιγμή η μόνη σοβαρή πρόταση από τη Γηραιά Ήπειρο είναι αυτή του Ολυμπιακού.

Ο επαναπατρισμός δεν τον απασχολεί ακόμη και θεωρείται από τον Ρομπίνιο έσχατη λύση, ενώ και η οικονομική κατάσταση των συλλόγων της πατρίδας του δεν είναι απειλητική για τους «ερυθρόλευκους». Η συνάντηση με τον Αντριάνο Γκαλιάνι διαψεύστηκε από τον αντιπρόεδρο της Μίλαν, ενώ και άλλα ιταλικά Μέσα επιμένουν πώς δεν υπήρξε καμία πρόοδος την Τρίτη (29/7).

Σύμφωνα με Ιταλούς δημοσιογράφους στα social media, πάντως, για τους «ροσονέρι» η πώληση του Ρομπίνιο σε ομάδα του Κατάρ ή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι μονόδρομος, μια και τα χρήματα που δίνουν είναι περισσότερα. Και στην ομάδα, μάλιστα, και στον παίκτη. Ο 30χρονος επιθετικός μπορεί να πιστεύει ότι μπορεί να παίξει ακόμη στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην παρούσα φάση, όμως, τα χρήματα θα κανονίσουν που θα πάει και είναι περισσότερα των Αράβων!

Διαβάστε ακόμη...