«Είναι επικίνδυνος και εγωκεντρικός…»

Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα αντιδρούσε κι επίσημα για το επεισόδιο του προπονητή της Εθνικής Εφήβων, Ηλία Παπαθεοδώρου με τον Αντώνη Κόνιαρη.
Πηγή: thessports.gr
«Είναι επικίνδυνος και εγωκεντρικός…»

Η αθηναϊκή ομάδα εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αρκετούς χαρακτηρισμούς για τον ομοσπονδιακό τεχνικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη μας έκπληξη παρατηρούμε το τελευταίο 24άωρο μια οργανωμένη απόπειρα συγκάλυψης, από μερίδα των ΜΜΕ, ενός γεγονότος που προκάλεσε αγανάκτηση και αλγεινή εντύπωση σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους αλλά και σε ανθρώπους που είναι γονείς.

Η βιαιοπραγία του προπονητή της Εθνικής Εφήβων σε βάρος του 17άχρονου αθλητή Αντώνη Κόνιαρη είναι αναμφισβήτητη παρά τους όποιους επικοινωνιακούς χειρισμούς του ιδίου και του περιβάλλοντός του. Ναι, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που κάποτε έκανε διάλεξη εναντίον της βίας και τώρα προσπαθεί να μας πείσει ότι είμαστε τυφλοί. Ξέρει πολύ καλά ο ίδιος τι έκανε και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Θα μπορούσε κάλλιστα να απολογηθεί λέγοντας ότι ήταν μια κακή στιγμή, κάτι που είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Όλοι έχουμε τις κακές μας στιγμές, είναι ανθρώπινο. Αντ' αυτού με ασύλληπτο θράσος βγάζει τους πάντες τυφλούς και τρελούς. Το γεγονός δε ότι στην πλάτη ενός 17άχρονου παιδιού παίζει επικοινωνιακό παιχνίδι δήθεν για να προστατεύσει την ομάδα (η οποία κατά γενική παραδοχή είναι γεμάτη ταλέντο και υγεία) τον καθιστά επικίνδυνο, εγωκεντρικό που δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για το σύνολο αλλά για το προφίλ του.

Τον καλούμε λοιπόν να διαχειρίζεται πλέον αυτή τη σπουδαία ομάδα που έχει στα χέρια του όπως αρμόζει σε προπονητή και παιδαγωγό και όχι να χτίζει διάφορα άλλοθι ώστε να δικαιολογήσει τις αδυναμίες του. Επίσης, ως Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές γενικώς και όχι μόνο όταν συμβαίνουν σε αθλητές μας».

Διαβάστε ακόμη...