Ισπανός επιθετικός για την ΑΕΚ

Όλο και πιο κοντά βρίσκεται η ΑΕΚ στην απόκτηση αριστερού επιθετικού από το ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ στα υπόψη τους οι «κιτρινόμαυροι» έχουν και τον Έλντερ Μπαρμπόσα που αποχωρεί από τη Μπράγκα.
Πηγή: arenafm.gr
Ισπανός επιθετικός για την ΑΕΚ

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ρίξει «δίχτυα» σε παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος, όπως ο Ντάνι Μπενίτεθ που έχει μείνει ελεύθερος, παίκτης που είχε αποκτηθεί από την Ουντινέζε και αγωνιζόταν δανεικός στην Γρανάδα.

Ένας ακόμη παίκτης που έχει επαφές ο Μιλοβάνοβιτς, είναι ο Ισπανός Κριστιάν Λαμπάτο με θητεία στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και την Οσασούνα με την οποία είχε 11 εμφανίσεις.

Αυτός όμως που προκαλεί αίσθηση για την αριστερή πλευρά της επίθεσης των «κιτρινόμαυρων», είναι ο Έλντερ Μπαρμπόσα, για τον οποίο στο παρελθόν είχαν δείξει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος αριστερός επιθετικός σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχει επαφές με τον Μιλοβάνοβιτς και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις μιας και ανήκει στην Μπράγκα.

Διαβάστε ακόμη...