Η «μάχη» του Πουλίδο!

Ο Άλαν Πουλίδο είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού κι έχει αρχίσει τον δικό του δικαστικό αγώνα για να καταφέρει να ξεφύγει από την Τίγκρες αλλά και τους μάνατζερ που έχουν περιπλέξει την κατάσταση.
Πηγή: onsports.gr
Η «μάχη» του Πουλίδο!

Στα δικαστήρια κατέφυγε ο Άλαν Πουλίδο έτσι ώστε να καταφέρει να εξασφαλίσει την ελευθερία του από την Τίγκρες και να γίνει με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Η ιστορία είναι γνωστή, με τον Μεξικανό να θεωρεί πως είναι ελεύθερος από την ομάδα της πατρίδας του και τους ιθύνοντες της Τίγκρες να υποστηρίζουν πως έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο και να μην τον αφήνουν να αποχωρήσει. Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται διατεθειμένος να φτάσει ως τη FIFA για το θέμα, ενώ ο Πουλίδο σύμφωνα με τον Τύπο του Μεξικό, ήδη έκανε τις απαραίτητες ενέργειες καταφεύγοντας στο ομοσπονδιακό δικαστήριο (!) για να καταφέρει να μείνει ελεύθερος!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «economiahoy.mx», ο Πουλίδο προσέλαβε τη Θέλμα Ερέρα, γνωστή δικηγόρο αθλητών και ποδοσφαιριστών στο Μεξικό, έτσι ώστε να κινήσει της νομικές διαδικασίες σε βάρος της Τίγκρες. Παράλληλα, ο Πουλίδο φέρεται να άλλαξε και ατζέντη, προσλαμβάνοντας τον Γκιγιέρμο Λάρα, επίσης γνωστό στην πατρίδα του και εκπρόσωπο αρκετών σημαντικών παικτών από το Μεξικό αλλά και τη Λατινική και Κεντρική Αμερική γενικότερα.

Το θέμα, βέβαια, σύμφωνα με τους Μεξικανούς δεν θα είναι εύκολο, παρά το γεγονός ότι ο Πουλίδο προχώρησε σε αυτές τις κινήσεις έτσι ώστε να καταφέρει να αποδεσμευτεί το συντομότερο δυνατό από την Τίγκρες. Ο νεαρός στράικερ θα πρέπει τώρα να... ξεμπλέξει και με τον Μαουρίτσιο Γκαρσία, τον εκπρόσωπο που είχε όλο αυτό το διάστημα, ο οποίος φέρεται έτοιμος να πάει τον Πουλίδο στα δικαστήρια για χρήματα που του οφείλει ο ποδοσφαιριστής.

Ένας... μύλος κανονικός δηλαδή, με τον Ολυμπιακό να είναι στη μέση και να περιμένει τις εξελίξεις. Πάντως, το γεγονός ότι ο Πουλίδο αλλάζει μάνατζερ και εμπιστεύεται πλέον τους Λάρα και Ουρτάδο, δεν δείχνει ανησυχητικό από τη στιγμή που ο Μεξικανός σύμφωνα με τους συμπατριώτες του φέρεται να δηλώνει πως κάνει όλες αυτές τις ενέργειες έτσι ώστε να καταφέρει να μείνει ελεύθερος και να ενταχθεί – επιτέλους – στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε ακόμη...