"Θα δώσω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό"

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Ουασίμ Μπούι. Ο 21χρονος Ολλανδός μέσος θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους για μια σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις, εξέφρασε την ανυπομονησία του να παίξει με τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος.
Πηγή: novasports.gr
"Θα δώσω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουασίμ Μπούι:

Για τον Παναθηναϊκό και την μετακίνηση του στους Πράσινους:

"Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, έχει πλούσια ιστορία και ανυπομονώ να γίνω μέλος του. Έχω κίνητρο για να παίξω στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω τα πάντα"

Για την προοπτική συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

"Είναι σίγουρα ένα έξτρα κίνητρο για μένα".

Για το αν είναι ευκαιρία για τον ίδιο η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να βελτιωθεί ως ποδοσφαιριστής:

"Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα, όπως σας είπα έχω τεράστιο κίνητρο. Θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να μπω όσο πιο γρήγορα στην ομάδα".

Για το αν συγκέντρωσε πληροφορίες για την νέα του ομάδα:

"Μίλησα με τον Τάσο Δώνη είναι και αυτός στην Γιουβέντους. Ρώτησα πληροφορίες για το πρωτάθλημα και μου είπε ότι ο αδερφός του παίζει στον Παναθηναϊκό".

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα:

"Έχω 15 μέρες που προπονούμαι με την Γιουβέντους. Οι προπονήσεις ήταν πολύ έντονες και είμαι έτοιμος".

Ο Ολλανδός χαφ θα περάσει τη Δευτέρα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα δηλωθεί από τους Πράσινους και στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των αναμετρήσεων με τη Σταντάρ Λιέγης.

Διαβάστε ακόμη...