Ο Λίνο, ήταν το «μπαμ» που δεν έγινε!

Η μεταγραφική δραστηριότητα του Ηρακλή εκπλήσσει ήδη θετικά. Ο Ημίθεος κινείται σε υψηλά στάνταρ και φυσικά έχει προχωρήσει σε δύο επιτυχημένα «deal» με Περόνε και Ρομάνο και θα επισημοποιήσει αυτό του Μπαρτολίνι. Είχαν όμως κι άλλο... μπαμ έτοιμο στη Μίκρα.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Λίνο, ήταν το «μπαμ» που δεν έγινε!

Για το συγκεκριμένο έπαιζε ρόλο η διεύρυνση του αριθμού ξένων άνω των 24, όπως και η σκέψη απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου για τον Ντιέγκο Ρομάνο. Ο Ηρακλής ήταν... μια ανάσα από τον Λίνο (φωτό)! Σύμφωνα με πληροφορίες με τον Βραζιλιάνο αριστερό ακραίο φουλ μπακ, υπήρξε το προηγούμενο διάστημα ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή. Το θέμα των παικτών άνω των 24 ετών όμως παρέμεινε (και παραμένει ακόμη) στάσιμο και αναπάντητο. Ο Λίνο ανέμενε, αλλά ήταν προφανές πως εξέταζε κι άλλες περιπτώσεις ομάδων.

Όσο η κατάσταση παρέμενε όμως «θολή», παρά το καλό κλίμα, οι πιθανότητες μειώνονταν. Τελικά ανακοινώθηκε και συνεχίζει στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Ακαδέμικα. Ήταν ένα «μπαμ» που δεν έγινε και σίγουρα θα προκαλούσε αίσθηση από κάθε άποψη...

Διαβάστε ακόμη...