"Πιο έτοιμος ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ"

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός φαντάζει ως ο πιο δύσκολος αντίπαλος του Ολυμπιακού για το νέο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως ο Ατρόμητος είναι έτοιμος για πρόκριση στην Ευρώπη.
Πηγή: sport24.gr
"Πιο έτοιμος ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ"

"Φανήκαμε και οι δυο ομάδες σχετικά έτοιμες για να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν αυτά τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο και παρουσιάσαμε μια ομάδα που λίγο πολύ που θα βασιστούμε για να παίξουμε το εκτός έδρας παιχνίδι που θα πάμε είτε στο Σεράγεβο, είτε στην Νορβηγία", είπε αρχικά ο κ. Παράσχος στον sentra 103.3 για την ετοιμότητα Παναθηναϊκού, Ατρόμητου.

Για το πώς είδε τον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο έτοιμος από εμάς και είχε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Κι αυτό γιατί δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα, είναι ίδια ομάδα σχεδόν, με ίδιο στυλ παιχνιδιού. Και μάλιστα αν πρέπει κάτι να προσθέσουμε ιδιαίτερα, θα πω για τον Πέτριτς που είναι μεταμορφωμένος, έχοντας κάνει την προετοιμασία του. Σίγουρα αυτός ο παίκτης θα είναι στα συν του Παναθηναϊκού. Καθοριστικός στην γενικότερα εικόνα του Παναθηναϊκού, εύκολος στο γκολ και με κινήσεις «πηγή» κινδύνου".

Για τα μεταγραφικά και το θέμα το επιθετικού, αποκάλυψε: "Προσπαθούμε σε αυτή τη θέση να πάρουμε κάποιο παίκτη. Ενώ πλησιάζουμε κάποιον παίκτη κάτι γίνεται την τελευταία στιγμή και η μεταγραφή χαλάει. Δυστυχώς χάσαμε όλους τους στόχους μας. Παρακολουθούμε παίκτες και ελπίζουμε ως το τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να κάνουμε κάτι. Θα είναι η τελευταία μας μεταγραφή. Δεν κάναμε πολλές μεταγραφές. Πήραμε έναν τερματοφύλακα, φέραμε τον Τάτο, και ορισμένα νέα παιδιά που τα φέραμε από την Κ-20 και ορισμένους από Γ' Εθνική".

Για τους στόχους του Ατρόμητου τη νέα περίοδο, δήλωσε: "Αυτή η αισιοδοξία υπάρχει. Δεν αλλάξαμε πολλά πράγματα όπως και ο Παναθηναϊκός. Οι στόχοι μας δεν θα αλλάξουν όμως θεωρώ ότι θα δυσκολευτούμε περισσότερο, γιατί μην ξεχνάτε ότι φέτος πέφτουν περισσότερες ομάδες. Ετσι οι μικρομεσαίες ομάδες με αυτόν τον φόβο θα ενισχυθούν περισσότερο και το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό".

Για το αν ο Ολυμπιακός θα αισθανθεί περισσότερο ανταγωνισμό από κάποια άλλη ομάδα, είπε: "Εγώ πιστεύω από τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται λίγο πιο αδύναμος από πέρσι. Τουλάχιστον με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει προς το παρόν και με τους παίκτες που φύγανε. Βεβαίως ακόμη έχουμε πάρα πολλές μέρες μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος. Δεν ξέρω αν θα ενισχυθεί περισσότερο. Νομίζω ότι δεν θα είναι τόσο πολύ ανταγωνιστικός σε σχέση με πέρσι. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα είναι καλύτερος".

Για το πώς βλέπει τα δυο παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης, τόνισε: "Όπως γράφεται κιόλας, από την Σταντάρ Λιέγης φύγανε κάποιοι παίκτες πολύ βασικοί. Αυτά τα παιχνίδια μπορώ να τα χαρακτηρίσω 50%-50%. Είδαμε και γενικότερα από την Εθνική Βελγίου ότι το ποδόσφαιρό τους είναι ανερχόμενο στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα όμως πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και ένας καλός Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει και μακάρι να τα καταφέρει".

Διαβάστε ακόμη...