Κι άλλο “δώρο” Ολυμπιακού σε… Δώνη

Άλλος ένας παίκτης του Ολυμπιακού, μετά τον Ντε Βινσέντι, κατέληξε στον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη. Ο Τάσος Παπάζογλου υπέγραψε σήμερα διετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Κύπρου, με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.
Πηγή: thessports.gr
Κι άλλο “δώρο” Ολυμπιακού σε… Δώνη

«Η διοίκηση με την υπόδειξη του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή προχώρησε σε συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή που πληροί όλες τις προϋποθέσεις της αγωνιστικής φιλοσοφίας της ομάδας. Βρίσκεται σε ιδανική ποδοσφαιρική ηλικία, με προοπτική ανάπτυξης αλλά και με εμπειρία σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Ο Τάσος Παπάζογλου επέλεξε τον αριθμό 23», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα τελικά στην Κύπρο. Από την πρώτη στιγμή, η ομάδα έδειξε ότι πιστεύει σε μένα. Πήρε λίγο χρόνο γιατί το σκέφτηκα καλά πριν να πάρω αυτή την απόφαση να φύγω από τον Ολυμπιακό. Όμως η αγωνιστική φιλοσοφία είναι η ίδια. Έχει τους ίδιους στόχους με τον Ολυμπιακό. Ξέρω τι θα πει πίεση, ξέρω τι θα πει πρωταθλητισμός και είμαι έτοιμος να ανταποδώσω σε αυτά που προσδοκεί ο ΑΠΟΕΛ και με έφερε εδώ στην Κύπρο. Την εκτίμηση που μου έδειξαν. Σίγουρα είναι ένα κίνητρο που η ομάδα αγωνίζεται στην Ευρώπη. Μέσα από αυτούς τους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι εφικτό να μπει και στους ομίλους. Ευελπιστώ να βοηθήσω και εγώ, έτσι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να είμαστε όλοι χαρούμενοι», είπε από την πλευρά του ο 26χρονος αμυντικός, που πριν τον Ολυμπιακό, έπαιζε στον Πανσερραϊκό, και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...