Κοσίσκι και επίσημα!

Την εστία του Αστέρα Τρίπολης θα υπερασπίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Τόμας Κοσίσκι.
Πηγή: onsports.gr
Κοσίσκι και επίσημα!

Ο 28χρονος Σλοβάκος τερματοφύλακας βρίσκεται από την Τρίτη στην Τρίπολη και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης ο Τόμας Κοσίσκι τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, σε μία ομάδα που θεωρώ πώς είναι ένα σκαλί παραπάνω στην καριέρα μου και που μέσα αυτήν, πιστεύω πώς θα καθιερωθώ και στην Εθνική Σλοβακίας.

Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Αστέρα από τον συμπαίκτη μου στη Νοβάρα, τον Κατίδη. Για το ότι θεωρείται μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, για το πόσο οργανωμένη είναι, αλλά και για το πόσο υψηλούς στόχους έχει. Μετά από αυτά δεν χρειάστηκε να περάσουν πέντε λεπτά για να συμφωνήσουμε όταν έγινε η πρόταση.

Θέλω να προσφέρω και εγώ με τη σειρά μου στον Αστέρα και να δώσω το 101% των δυνατοτήτων μου, προκειμένου να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα και θέλω να παίξω καλά για να δικαιώσω όλους εκείνους που πίστεψαν σε μένα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα συνεχίστηκε σήμερα με την απόκτηση του Σλοβάκου τερματοφύλακα Τόμας Κοσίσκι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Κοσίσκι γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1986, έχει ύψος 1.97 κιλά, και στον Αστέρα θα φοράει το Νο1. Ο Κοσίσκι τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίστηκε στην Ιταλία. Πρώτα στην Κατάνια για τέσσερα χρόνια, ενώ στη συνέχεια υπερασπίστηκε για δύο χρόνια την εστία της Νοβάρα. Ο Κοσίσκι έχει αγωνιστεί μία φορά και στην εθνική ανδρών της Σλοβακίας.

Πρώτη ομάδα του Σλοβάκου τερματοφύλακα ήταν η Ίντερ Μπρατισλάβας, στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια με καλύτερη του σαιζόν την περίοδο 2007-2008, η οποία αποτέλεσε κριτήριο για να μεταγραφεί στην Κατάνια.

Διαβάστε ακόμη...