Στο στόχαστρο ο Ουασίμ Μπούι

Για την απόκτηση του Ουασίμ Μπούι κινείται ο Παναθηναϊκός, έχοντας ξεκινήσει επαφές με τους ιθύνοντες της Γιουβέντους για την επίτευξη συμφωνίας για τον 21χρονο μέσο.
Πηγή: novasports.gr
Στο στόχαστρο ο Ουασίμ Μπούι

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής παραχωρείται από τη «βέκια σινιόρα» και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νίκος Νταμπίζας έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να αποκτηθεί ο παίκτης με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μπούι ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Άγιαξ και τότε είχε προπονητή του τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει καλά την αγωνιστική αξία του Ολλανδού μέσου, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Μαρόκο. Ο Νταμπίζας είχε ξεκινήσει επαφές με την ιταλική ομάδα για τον Φαούστο Ρόσι, όμως στην πορεία προέκυψε η περίπτωση του Μπούι.

Ο νεαρός μέσος μετράει ήδη 18 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές. Στη Γιουβέντους δεν κατάφερε να καθιερωθεί και για αυτό τον λόγο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στις Μπρέσια και Αμβούργο.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των «πράσινων» για τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης συνεχίζεται, με τον Ντάνιελ Πράνιτς να ανεβάζει στροφές. Ο Κροάτης θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με τους Βέλγους.

Διαβάστε ακόμη...