«Εύκολη απόφαση ο Ολυμπιακός»

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (21/7) ο Όλιβερ Λαφαγιέτ με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμφωνήσει για δύο χρόνια.
Πηγή: novasports.gr
«Εύκολη απόφαση ο Ολυμπιακός»

Ο 30χρονος γκαρντ αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του πριν ενσωματωθεί με την Εθνική Κροατίας στην προετοιμασία για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Στο αεροδρόμιο ο Αμερικανός γκαρντ έκανε δηλώσεις στον Τύπο στις οποίες ανέφερε: «Ήταν η πιο εύκολη απόφαση μόλις με κάλεσε ο Ολυμπιακός. Δεν μπορείς ν' απορρίψεις μια τέτοια προοπτική. Πρόκειται για ένα κλαμπ με υψηλούς στόχους και μου αρέσει θα κυνηγάει τίτλους.

Έχουμε υψηλές επιδιώξεις και μια ομάδα που έχει τον Σπανούλη είναι πάντα ανταγωνιστική. Χαίρομαι που τώρα θα τον έχω συμπαίκτη. Αυτό που έχει κάνει εντύπωση με τον Ολυμπιακό είναι η χημεία του. Ότι όλα λειτουργούν μέσα από τη λογική της ομάδας. Είναι θετικό που θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας γιατί, ως αντίπαλος, όταν ερχόμουν εδώ δεν μπορούσα ούτε το σύστημα να φωνάξω».

Διαβάστε ακόμη...