«Πέταξε» για ΗΠΑ ο Ολυμπιακός

Στο αεροπλάνο με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου εκεί θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά International Champions Cup.
Πηγή: sport-fm.gr
«Πέταξε» για ΗΠΑ ο Ολυμπιακός

Με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας η αποστολή του Ολυμπιακού.

Εκεί θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας των Πειραιωτών εν όψει της νέας σεζόν και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μεγάλες ομάδες, όμως Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Μίτσελ είναι οι εξής: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Σάκης Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ και Αυλωνίτης.

Εκτός έμειναν οι Βλαχοδήμος, Κάταϊ, Σάλιακας, Βούρος, Βέργος, Στρέντζος, Λυκογιάννης, Βατουσιάδης (που βρέθηκαν στο Ζέεφελντ, αλλά δεν θα ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού). Εκτός είναι, επίσης, οι Σέποβιτς, Πελέ, Τάσος Παπάζογλου, Ντιελνά, Λεάντρο που δεν είχαν ακολουθήσει την προετοιμασία επί αυστριακούς εδάφους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας συμμετέχουν στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν Μίλαν (24/07 - Τόρόντο), Λίβερπουλ (27/07 - Σικάγο) και Μάντσεστερ Σίτι (02/08 - Μινεάπολις).

Τέλος αξίζει να τονίσουμε ότι κατά την παραμονή της ομάδας μας στο Σικάγο θα πραγματοποιήθει το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 19.00 φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum με σκοπό να διαδώσει το μήνυμα της συνεργασίας του με την UNICEF για τον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο!

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του σκοπού της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη UNICEF.

Διαβάστε ακόμη...