Τέλος Μανιάς και Κύργιας

Παρά τις όποιες προσπάθειες έκανε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν μπόρεσε να μεταπείσει τους Μανιά και Κύργια, ώστε να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας, χάνοντας δύο παίκτες τους οποίους ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης υπολόγιζε για βασικούς.
Πηγή: thessports.gr
Τέλος Μανιάς και Κύργιας

Η σημερινή συνάντηση του Πάνου Στεφανίδη με τον Κίμωνα Κοκορόγιαννη αλλά και τους ποδοσφαιριστές δεν απέφερε τα επιθυμητά αποτέλεσμα για τον Άρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ για να κρατήσει τους παίκτες τους έδωσε προσωπικές επιταγές που κάλυπταν το σύνολο των οφειλών τους με ημερομηνία πληρωμής, όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ, στις 10 Αυγούστου

Ο Στεφανίδης τους είπε ότι οι επιταγές αυτές θα είναι μία διασφάλιση, αφού την επόμενη εβδομάδα θα έπαιρναν το σύνολο των οφειλόμενων σε μετρητά. Μανιάς και Κύργιας ήταν αποφασισμένοι να αποχωρήσουν από τον Άρη και ουσιαστικά δεν μπορούσε να γίνει διαπραγμάτευση.

Μάλιστα εξέφρασαν την επιθυμία ακόμα και να χαρίσουν το σύνολο των οφειλόμενων. Μανιάς έχει να παίρνει 17.500 από το συμβόλαιο, μαζί με ενοίκια και μισθούς και ένα πριμ 30.000 ευρώ, που πρόσθεσε η διοίκηση Ηλιάδη ως μπόνους. Ο δε Κύργιας έχει λαμβάνει περίπου 50.000 ευρώ, αφού πέρσι πήρε μόλις 10.000 όλη τη χρονιά.

Οι δύο παίκτες προειδοποίησαν μάλιστα ότι αν δεν συμφωνήσει ο Άρης τότε θα καταθέσουν προσφυγές. Εξήγησαν πάντως στον Στεφανίδη ότι δεν είναι μόνο το οικονομικό, που τους κάνει να θέλουν να φύγουν. Ο Μανιάς είπε ότι θέλει να παίξει στη Σούπερ Λιγκ και όχι στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ ο Κύργιας του είπε ότι και όλα τα λεφτά του να πάρει σε μετρητά δεν μένει μετά από όσα τράβηξε στην περσινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...