Τα τυπικά για Στιλ

Λεπτομέρειες απομένουν για τη μετακίνηση του Λούκας Στιλ στον Παναθηναϊκό. Ο 30χρονος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο αντικαταστάτης του Στέφανου Καπίνο στην εστία της ομάδας.
Πηγή: novasports.gr
Τα τυπικά για Στιλ

Για την επισημοποίηση της απόκτησης του Στιλ, όπως αναφέρουν και οι συμπατριώτες του, απομένει να ανακοινωθεί η παραχώρηση του Καπίνο στη Μάιντς, κάτι που πιθανότατα θα γίνει κατά τη διάρκεια της Τετάρτης. Ο Στιλ θα έρθει στην Αθήνα από την Μπάρνσλεϊ, ενώ οι «πράσινοι» περιμένουν την απόφαση ακόμη μίας αγγλικής ομάδας.

Ο λόγος για τη Νιουκάστλ και τον Μεντί Αμπέντ. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να κρατήσουν τον νεαρό μέσο, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή σεζόν, αλλά τα πάντα θα κριθούν από τον Άλαν Πάρντιου. Ο τεχνικός των «καρακαξών» είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα κρατήσει ή όχι τον Αμπέντ φέτος στο ρόστερ και ουσιαστικά στον Παναθηναϊκό κρέμονται από τα χείλη του.

Στασιμότητα, τέλος, παρατηρείται στο θέμα του Φαούστο Ρόσι και η αλήθεια είναι ότι αυτή η υπόθεση μάλλον οδηγείται προς ναυάγιο. Η Γιουβέντους αξιώνει ένα μεγαλύτερο ποσό και ο ίδιος ο παίκτης ψάχνει ομάδα στην Ισπανία, όπου προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του. Όσο ο καιρός περνά, βέβαια, τόσο και στον Παναθηναϊκό αρχίζουν να εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε ακόμη...