«Σκάει» η επόμενη μεταγραφή στην Ξάνθη!

Κοντά στην απόκτηση Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή είναι η Ξάνθη, μέχρι το βράδυ αναμένονται οι εξελίξεις. «Αουτσάιντερ» ο Λίνο, που έχει προταθεί και εξετάζεται.
Πηγή: gazzetta.gr
«Σκάει» η επόμενη μεταγραφή στην Ξάνθη!

Πολύ κοντά σε μία ακόμα μεταγραφή είναι η Ξάνθη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με παίκτη από την Βραζιλία. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περεταίρω λεπτομέρειες, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το βράδυ, αφού μέχρι τότε, μπορεί να έχουμε μέχρι και ανακοινώσεις! Οι άνθρωποι του Ακριτικού συλλόγου, άλλωστε, θέλουν να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό τον σχεδιασμό της ομάδας, για να δουλέψει με όλους τους παίκτες το τεχνικό επιτελείο.

Μία άλλη περίπτωση που έχει ακουστεί ιδιαίτερα και εξετάζεται, είναι αυτή του Λίνο. Ο παίκτης έχει όντος προταθεί και στην Ξάνθη πιστεύουν πως μπορεί να βοηθήσει, όμως δεν είναι το... φαβορί. Κίνηση για αριστερό μπακ θα γίνει 100%, όμως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν παίζει μόνος του και έτσι, θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα και στην συνέχεια θα υπάρξουν εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...