Δύο deal που θα κρίνουν πολλά

Δύο πολύ σημαντικές συμφωνίες θέλει να κλείσει στις αρχές της νέας εβδομάδας ο Παναγιώτης Στεφανίδης, προκειμένου να εισρεύσουν άμεσα χρήματα στα της ΠΑΕ και να λυθούν τα χέρια του.
Πηγή: metrosport.gr
Δύο deal που θα κρίνουν πολλά

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα κατέβει τη Δευτέρα ή την Τρίτη στην Αθήνα με σκοπό να κλείσει τη συμφωνία με τον ΟΤΕ. Πέρα από το φιξαρισμένο ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων (300 χιλ.) ο πρόεδρος των «κιτρίνων» ευελπιστεί ότι θα μπορέσει ο Άρης να εισπράξει επιπλέον ένα ποσό κοντά στις 800 χιλ. – 1 εκατ. ως χορηγικό πρόγραμμα. Εχει ήδη συζητήσει με στελέχη του ΟΤΕ και στο νέο ραντεβού που επίκειται θέλει να πιστεύει ότι το deal θα κλείσει. Σ' αυτήν την περίπτωση, ένα σημαντικό ποσό θα μπει άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ ως προκαταβολή και θα βοηθήσει να προχωρήσουνε αρκετά ζητήματα.

Το δεύτερο deal που θέλει να κλείσει το συντομότερο είναι αυτό με την «Ελληνικός Χρυσός», από την οποία ο Άρης θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ. Όπως είναι λίγο πολύ γνωστό, η εταιρεία θα αγοράσει 1000 κάρτες διαρκείας στη Θύρα 7, ενώ υπάρχει η πιθανότητα και για άλλη χορηγική συμφωνία.

Αν δεν κλείσουν οι παραπάνω συμφωνίες στις αρχές της εβδομάδας, τότε το πρόβλημα ρευστότητας θα γίνει -ακόμη- πιο έντονο και θα καθυστερήσει –ακόμη- περισσότερο τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση συζητάει και με γνωστή εταιρεία αναψυκτικών για χορηγία στο σορτσάκι. Από τη συμφωνία αυτή ευελπιστεί να εισπράξει 100.000 ευρώ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...